keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Irtokukkamekko!

Lapsihan tarvitsee käyttömekkoja monia, vai? :) Joka tapauksessa piti taas ommella meän puol toista vuotiaalle uusi mekko, koska eksyin ostamaan Lasten metsolan alesta ruskea-keltaiset leggarit ja kamalaa...ei sitten ollutkaan oikeen sopivan väristä mekkoa! :)

Kangas on velouria, joka on jossain välissä eksynyt kangasvarastooni jostain. Ja mun paha tapa on, että teen itse kaavoja sillai "suunnilleen", niinpä tämä mekko on hieman liian leveä hartioista, mutta eiköhän tule käyttöön. Mekon yläosa on vuoritettu. Olalla on kam-nepparit! Meinasin aplikoida helmaan linnun , mutta ajattelinkin, että helpompi yhdistellä monen eri bodyn ja sukkisten kanssa, kun teen ihan yksivärisen. Mutta "jotain" kuitenkin halusin mekkoon...irtokukka kam-neppareilla kiinnitettäväksi mekkoon! Ompelin kukan terälahdet koneella ja kokosin käsin ommellen. Nepparin kanta jäi kukan keskiosien sisään.
13 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Ihana!! :)

kewa kirjoitti...

Oi miten kaunis! Meillä samanlaiset leggarit ja pettymys kun tuli niin paljon langannousuja jo ensimmäisen käytön jälkeen. Mutta lämpöiset ja mukavat, isoveli sanoo että amppari;)

glenni kirjoitti...

Loistava idea tuo irtokukka - niitähän voi sitten vaikka ommella erivärisiä ja taas menee vaikka millaisen yhdistelmän kanssa :)

Riikka kirjoitti...

Huippuihana!!

Elina kirjoitti...

Hieno mekko ja kiva kukkaidea!

jossu kirjoitti...

voi kun suloinen mekko ja niin ihanan väristä kangasta!:) mistä tuo kangas on?

Niina kirjoitti...

Tosi kiva mekko ja tuo kukka on tosi nätti

Saara kirjoitti...

Ihana, ihana mekko!! :) Hieno idea tuo irrotettava kukkanen.

Sani kirjoitti...

Voi ku nätti! Ja kiva idea toi irrotettava kukka :)

PikkuHoo kirjoitti...

Ihana idea tuo kukka! Itsekkin olen suunnitellut jotain vastaavaa kukkajuttua lakkiin mutta tuo kam.neppihän onkin loistava kiinnitin, kiitti vinkistä :)

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Onpa kaunis kukka!

Katja kirjoitti...

Kiitos, mieki tykkään tästä! Glenni;juuri noin mieki ajattelin, että voin tehdä useita kukkia tai vaikka sammakon, kuten meän poikalaps kommentoi. :) Jossu: en ole ihan varma, mistä tuo kangas on, kun olen jo aikoja sitten sen tilannut, mutta luultavasti Sampsukasta tai Lasten metsolasta. Todennäköisempää on, että Sampsukasta!

sikuriina kirjoitti...

Huippu mekko ja kukkakoriste. Kunpa minäkin osaisin joskus tuolla lailla ... Huoh! No jos sitten joskus kun harjoittelen ensin ahkerasti. Ihana on kangas ja väri ja kaikki.