tiistai 30. elokuuta 2011

Perusjuttuja

Meinaa aina unohtua näitten perusompelusten kuvaaminen. Johtuiskohan siitä,että vaatteet ovat heti kulutuksessa, kun saa ne valmiiksi.

Päätin lopultakin päästä eroon tästä kukkavelourista, joka on pyörinyt jo ainakin vuoden hyllyssä. Kangasta oli sen verta jäljellä, että siitä sai haalarit koossa 68cm ja hamosen eskarilaiselle. Tämä hamonen on tosin kuvaamatta. :)


Kangas: velour paikallisesta kangaskaupasta, Palttinasta
Kaava: oma sovellus


*    *    *    *    *

Kangasvarastosta putkahti esille tämä ihana viidakkofrotee. Olikin jo korkea aika tehdä siitä pojalle paita, kun hädin tuskin sai tarpeeksi paitaan pituutta, sen verta vähän kangasta oli. Lisäksi tein velourista kerhohousuja...punaiset housut jäi kuvaamatta. Velour on kyllä ihana kangas, ei purista, ei ole jäykkä...juuri, mitä pien mies housuilta vaatii.Kangas: paita: frotee Lasten Metsolasta
housut: velour Kangastukusta
Kaava: omia vanhoja kaavoja muokattuna


*     *    *    *    *

Huh, kävijälaskuri näyttää sellaista lukemaa, että ihan pökerryttää. :) Samoin lukijoitakin on jo yli sata. Tervetuloa vaan uudet lukijat!
Jollain tavalla haluaisin ilahduttaa teitä lukijoita ja muitakin täällä kävijöitä...olisiko arvonta paikallaan? Jospa mie jotain keksisin, niin saisin kohtapuoliin pistää arvonnan käyntiin. Ja jos jotenkin osaisin muokata kuvia niin, että saisin niihin tekstiäkin näkyviin. ;) Neuvoa saa! ;)


8 kommenttia:

Ti kirjoitti...

Sellainen ilmaisohjelma kuin PhotoScape on kätevä kuvanmuokkaukseen.

Pintse kirjoitti...

Mä käytän myös yhtä ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, eli Gimpiä. Ja se on suomenkielinenkin. :)

Tiina kirjoitti...

Ihania perusvaatteita! Mulla käytössä ilmainen, suomenkielinen Picasa. Blogista näet palasia siitä, mitä sillä voi tehdä. ;) Käytännössä olen todennut, että kaikkea muuta mitä haluankin, paitsi rajata kuvista taustoja pois.

Ihania perusvaatteita! Just hyviä. Ja velour on kyllä täydellinen lasten housuihin! Meillä tosin hoikka poika ei tykkää noista resorivyötäröistäkään, valittaa että niitä on hankala pukea päälle. Hänellä käytän nykyään kuminauhavyötäröitä.

Tiina kirjoitti...

Toistan näköjään itseäni.. ;)

Tupuna kirjoitti...

Ihanan suloiset haalarit!

Paukku kirjoitti...

Kivoja vaatteita. Varsinkin nuo ekat haalarit. nim. tyttövauvakuumeinen. ;-)

Manda kirjoitti...

Kivoja perusvaatteita ja suloiset kankaat!

Katja kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Täytyypä alkaa kokeileen, jos vain tämä vanha kone ottaa mitään uutta ohjelmaa enää vastaan. :)