torstai 11. elokuuta 2011

Tuunattua ja tunnustusta!

Lapset kasvaa , mutta vaatteet eivät samaa tahtia kasvakaan...laitetaan ne sitten kasvamaan! Ompelin joskus vanhimmalle neidille ihan ihanasta "metsä"trikoosta paidan, mutta se on kummasti helmasta kutistunut. Koska hioissa oli vielä mittaa, ajattelin lisätä käyttöaikaa vielä hetkeksi ja ompelin helmaan "hamosen". Ideahan tähän on Minnie-tunikasta (OB 6/2010). Hieman lyhensin paitaa, jotta sain resorikohdan oikeaan kohtaan. Hyllystä löytyi juuri sopivan väristä vihreää trikoota ja resorina on vanhoista äitiyshousuista irrotettu resori, napakkaa, mutta kuitenkin joustavaa!
*    *    *    *     *


Kiitos Marille, sain häneltä makean tunnustuksen!


Tunnustuksen saajan tulee kertoa lempiväri, -ruoka ja
-paikka, jossa haluaisi käydä.
 
Lempivärini:
Tykkään voimakkaista väreistä, vaikea valita lempparia. Ehkä vihreä kuitenkin on paras!
Lempiruokani:
Riistaruoka mieheni valmistamana! Harmillisen harvinaista herkkua!

Paikka, jossa haluaisin käydä:
Miulla ei ole kamalaa hinkua ulkomaille. Parasta tällä hetkellä olisi rauhallinen mökkiloma kauniin maiseman keskellä.

Ja kenellekäs haluaisin tämän jakaa...blogeja on monia, mutta useimmille tämä on jo saapunutkin, mutta muutamalle laitan kumminkin...


Olkaapa hyvä!

6 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Kiva tuunaus!

Elina kirjoitti...

Oho! Kiitos kovasti :-)

Näppärä idea pidentää vaatteen käyttöikää! Ihanaa, kun käytät noin tarkkaan tarpeettomaksi käyneet vaatteet - resoria myöten.

Mieli kirjoitti...

Hieno tuunaus! Ja aivan ihana tuo edellisenkin postauksen mekko :)

Katja kirjoitti...

Hah, mua ihan rupes naurattamaan Elina tuo sun kommentti...itse huomasin vasta siun kommentin luettuani, että jopa mie tarkkana olen ollutkin. :) En todellakaan aina toimi noin, mutta paidan kuosi oli mieluinen ja vielä ihan hyvässä kuosissa. Vaikka kyllä mie tosiaan otan talteen, kangaskätköihin, jos poistoon menevässä vaatteessa on hyvä, iso resori , mukavia nappeja, nyörejä... Onneksi mulla on niin iso ompelutila , että sinne mahtuu. :) Ja kun käy pieneksi, täytyy laajentaa sitä. Navetanvintti on iso ja vain murto-osa siitä on tehty ompelutilaksi. :)

Erja kirjoitti...

Ihana mekko ja kiva, että kauniskuosinen paita sai lisää käyttöikää.

minakaa kirjoitti...

tämä on nätti, kivasti lisää käyttöikää :)