tiistai 3. tammikuuta 2012

Viime vuoden viimeiset ompelukset!

Vielä löytyi koneelta viime vuoden ompeluksia kuvattuna.
 
Poikaselle ompelin velourhousut puolikuutaskuilla. 


Kangas: velour; Sampsukka
Kaava: oma

*    *    *

Pienelle neidille tein haaremihousut. Ihan hauskan näköiset ovat päällä, mutta tosin nämä on olleet lähes aivan turha ompelus, kun neiti 2-vee sanoo olevansa "pikku lintetta", eikä anna laittaa mitään housuja nykyisin jalkaansa. Vain mekot ja hameet kelpaavat hänelle. Hänen täytyisi itse saada valita vaatteensa tai pukeminen on yhtä taistelua! :) En siis saanut kuvaa housuista käyttäjän päällä.


Kangas: velour; Pala ja kangas Palttina
Kaava: OB 1/2011

*    *    *

Tilauksesta lakkeja fleecestä ja velourista. Suurimmassa osassa lakeista päälikangas velouria ja vuori fleeceä. 

Kangas:  velour ja fleece; Pala ja kangas Palttina
Kaava: oma

*    *    *

Toivotan kaikille lukijoille ja  satunnaisille kävijöille oikein hyvää ja onnelista alkanutta vuotta!
Kiitos kaikista ihanista, kannustavista kommenteista!
En olisi vuosi sitten uskonut, että vuoden sisällä näin paljon on kävijöitä blogissani, enkä tosin tiennyt, että mie ompelenkin näin paljon. Aina oon ommellut, mutta nyt vasta tajuan, että paljonhan mie ompelen.:) Välillä tulee aikoja, jolloin ei kiinnosta lain, mutta jo kahden viikon sisään rupeaa sormia syyhyttään, että jotain pitäis päästä ompelemaan.
Nyt toistaiseksi ompelut ovat jäissä, kun ompelutilani toimii puutyöverstaana tai oikeammin siellä maalaillaan pöytää/ penkkiä, joten en saa mennä pöllyyttään sinne. Jospa kuukauden sisään kuitenkin pääsen ompelemaan, kun leikattunakin on jo jotain...

*    *    *

Miulta kyseltiin ohjetta kauppakassin tekoon, mutta en pysty nyt sitä tekemään, joten käykääpä kurkkaan http://lilla-pampau.blogspot.com/2011/12/kauppakassin-ompeluohje.html . Tuolta löytyy hyvä ohje!

Ei kommentteja: