keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Parit boxerit!

Tarpeeseen poikaselle parit bokserit. Sain samalla käyttöön pienimpiä tilkkujakin! En omista peitetikkikonetta, joten saumat ompelin saumurilla oikealle puolelle näkyviin ja kaksoisneulalla päälle ja oikein hyvät tuli. :)


Kangas: trikoita palalaatikosta
Kaava: OB 4/2004

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kiva tämä sun blogi! =) Oon hiljattain vasta alkanut tätä lukemaan, kun ite innostuin vuosien tauon jälkeen ompelupuuhista.

Mites näissä boksereissa on tuo vyötärö tehty? Ilmeisesti leveää kuminauhaa? Entä mitä kangasta?

Hanna

Sandra kirjoitti...

Vyötäröllä on vissiin joustokanttia? Nyt tiedänkin mihin käytän omat joustokanttipätkät, jotka on pyörinyt jo pitkään käyttämättöminä.

Pilvi kirjoitti...

Kivat! Täytyy kohta alkaa itsekin tehtailla tuollaisia; kesällä voisi harjoitella pojan kanssa vaipattomuutta...

Maisku kirjoitti...

Älyttömän hienot bokserit. Mie en oo tajunnutkaan että nuo saumat voi ommella ulkopuolelle ja tikata kaksoisneulla. Kiitos vinkistä! :)

Katja kirjoitti...

Kiitos! Hanna; vyötäröllä on joustokanttia, kun sattui sopivasti olemaan oikean värisiäkin. Jos en elisi löytänyt laatikoista tuota, olisin todennäköisesti laittanut vain tavan kuminauhaa. Kankaat ovat ihan tavallista trikoota, osassa elastaania mukana, osassa ei.
Mie en ikään ole kuvitellut ompelevani alkkareitA ite, mutta nämä oli oikein mukavia tehdä ja sai tosiaan niitä pikkupaloja tuhottua!

Heiri kirjoitti...

Wau!
Kaavat lähteekin etsintälistalle.

Mietin tossa yks päivä että mitenhän sais peitetikkijälkeä ilman sitä konetta ja tässä vastaus! Kiitos! :D

Ihana blogi siulla ja tuo farkkuhamosen ja korkean vyötäröresorin omaava hame pisti silmään. Taidankin nikkaroida lempparihameisiin tollaset korkeat resorit niin kestävät paikallaan. Vauvasta on kohta 1½ vuotta ja vieläkin tykkään pitää masutuubia ja tollasia korkeita resoreita niin ei masu eikä rekkamiehen hymykään pääse valloileen vahingossakaan! :D