tiistai 15. toukokuuta 2012

Punaista ja vihreää...paitaa, mekkoa...!

Trikoiden tuhoamista!

Sain osan leikatuista trikoista ommeltua. Käsittelyssä oli kasa punaista ja vihreää!*    *    *

Nanson noin metrin mansikkatrikoopala muutti muotoansa 98cm tunikaksi, 116cm mekoksi ja 92cm paidaksi. Tunika on uusimman Ob Little Rose kaavalla. Oli mielestäni aika lyhyt. Mekkoseen yhdistelin saman lehden Hoop t-paitaa ja Minnie-liivaria, Ob 6/2010. T-paita on uusimmasta Ob lehdestä Hoop-paita.


Kangas: trikoo; Palttina

*    *    *

Joskus ihmettelen, miksi jotain kangasta olen edes ostanut...tämä on ollut sellaista. Valmiina paitoina nämä miellyttää onneksi enemmän, kuin kankaana. Puolesta metristä sain nämä kaksi paitaa, n. 110cm ja 104cm paita. Kaavana jotkut vanhat kaavat.


Kangas: trikoo; Sampsukka

*    *    *

Toinen trikoo, jonka ostamista olen ihmetellyt jo varmaan vuoden. Nyt sitten päätin, että teen sen kokoisen paidan, kun vain kankaasta tulee. Koko tässä taitaapi olla 98cm. Ja taaskin kangas näyttää paremmalta valmiina vaatteena. Jopa niin, että tykkään tästä. Kangasta riitti lisäksi pipoon.

Pipoihin tuhosin trikoopalojen loppuja.
Kangas : interlock trikoo; Sampsukka

*     *     *

Tervetuloa uudet lukijat! Lisäksi erityiskiitos eille, jotka jaksatte antaa palautetta ! :)

5 kommenttia:

Tiinu kirjoitti...

Ihania, kesäisen pirteitä ompeluksia!

Tanja K kirjoitti...

Tuolta kanssa kaapista löytyy kankaita, joita syvästi ihmettelen... Eilen huomasin, että ruminta on onneksi aika paljon (ja se ei onneksi maksanut paljon, halpuutta sen kai ostinkin) joten oma äitini saa siitä lahjaksi yöpaidan. Voihan se olla hälle mieluinen kuosi, eikä yöpaitaa tarvitse kauaa hereillä katsellakaan.

kewa kirjoitti...

Ihania juttuja, se kangasjuttu varmasti tuttu jokaiselle ompelijalle. Onneksi mielikin joskus muuttu;)

Hanna kirjoitti...

Ihanaa kangasiloittelua ja maratonompelua=)! Itsekin pitäisi niitä kangaslaatikoita alkaa tyhjentämään, eikä vaan aina kerätä lisää "Pakko Saada"-kankaita;) On ne vaan niin ihania!

Maisku kirjoitti...

Ihania ompeleita! :) Tuota sienitrikoota olisin halunnut viime syksynä, mutta se oli jo kerennyt loppua tuon värisenä :( Yhyy..