torstai 17. maaliskuuta 2011

Koko kangas käyttöön...paitoja!

Olin leikellyt ennen pojan haaveria joitakin kankaita paidoiksi (näitä tylsiä ompeluksia), joten pakkohan miun on ollut nyt niitä ommella. Oon joutunut tuomaan ompelukoneenkin tuvan pöydälle, kun nyt en voi lasten kanssa lähteä "retkelle" navetan vintille miun ompeluhuoneeseen. Tai eihän se ole pakko ommella, vaan se on rentoutumista arjen keskellä! :)

Kankaat ovat Sampsukasta ja Hanhelista. Ajatuksena oli, kun leikkelin noita kankaita, että näitä kankaita en halua hyllyihini pyörimään, vaan koko kangas käyttöön.Aika paljon sitä pienestäkin palasta saa ommeltua. Jospa noille käyttäjätkin löytyisi.

Etanakankaan paidat ovat 104cm ja 134cm. Kangasta olin tilannut 60 cm.


Merenelämää-paidat ovat kooltaan 104cm, 104cm ja 92cm. Kangasta oli 50 cm. Yksiväriset kankaat näihin merenelämää- paitoihin ovat miun vanhoista paidoista, jotka oon kuivausrummussa kutistanut liian pieniksi.:) ...ja eihän sitä hyvää kangasta voi heittää pois. :) En ollut kovin ihastunut kankaaseen, kun tilasin sen, mutta olikin ihan kiva, etenkin ton oranssin kanssa.


 

Sienikankaan paidat ovat 104cm ja 134cm. Kangasta oli 50 cm. T-paitaan tein pussitusta hihoihin, vähän tyttömäisyyttä lisää.


3 kommenttia:

kewa kirjoitti...

OHOooo miten ihanat paidat!!!

Erja kirjoitti...

Voi kun kivoja, kivasti yhdistelty!

rusina kirjoitti...

Kivoja paitoja, juuri tällaisille perusvaatteille on meillä ainakin eniten käyttöä ja suosiotakin :) Tykkään kovasti myös siitä, miten olet yhdistellyt materiaaleja näissä vaatteissa.