torstai 1. maaliskuuta 2012

Traktoreita ja lakkeja!

Samoja traktorihaalareita ja lakkeja, millaisia olen aiemminkin jo tehnyt.  Traktori pepun päälle applikoituna! Isommassa lakissa fleecevuori ja pienemmässä trikoota. 
Kangas: velour; Kangastukku
Kaava:oma*     *     *


Toivottelen kaikille hyvää lomaa, meillä se on ensi viikolla ja miekin pidän ompeluloman. Lupaan siis olla pois ompelukoneelta ja täältä. Mieskin patistaa pitämään taukoa, kun jatkuva päänsärky vaivaa ja testaan nyt, auttaako ompelemattomuus, kun ompeluhan ei ainakaan ole niskoja, hartioita rentouttavaa puuhaa! :) 

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanat nuo haalarit, minunkin on kyllä akko alkaa piirtää samanlaista kaavaa, nuo on niin ihania!! <3

Mukavaa lomaa!

kewa kirjoitti...

Ihanat haalarit, kovassa käytössä täällä;)

hula maja kirjoitti...

Tutustuin ekaa kertaa sun blogiin, selasin monia monia sivuja ompeluksiasi, ja jokaisen postauksen alle olisi haluttanut alkaa kommentoimaan kun olet tehnyt kaikkia tosi hienoja&ihania juttuja!!! :) Kiva, että löysin sivusi! :)

Nanni kirjoitti...

Ekaa kertaa vissiin vierailulla sun blogissa. Paljon löytyi ihania ompeluksia täältä, kivat nuo ed.postauksen kotihousut. Tuollaiset ois hyvät itsellekin!Ja nuo haalarihousut on <3 pitänee piirrellä kaavaa ja omallekin tytölle tekasta samanmoiset! :)

Sani kirjoitti...

Ihania :)

Ja tosi kivat noi al.post. kotihousut!

Mari kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

Katja kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista sanoista! Tervetuloa te uudet lukijat! Kiitos Mari, palaan asiaan, kunhan "ompelulomani" loppuu ja arki astuu kuvioihin! :)