tiistai 28. helmikuuta 2012

Kotihousut!

Housuhyllyt yhä pursuaa ahtaita farkkuja ja niitä sopivia ei vieläkään ole siellä. Hätäapua tähän löysin kaapin perimmäisestä nurkasta.

Viime syksynä ompelin itselleni kotilökärit, jotka silloin tosin työnsin sinne kaapin perälle, kun olivat NIIIIIIIN lökärit. Ja kun en silloin raaskinut heittää poiskaan, kun olin saanut taskujakin housuhini ommeltua. :) Nyt sitten sovittelin niitä ja ne olivatkin lantiosta "kutistuneet" aika sopiviksi. Leikkasin vyötärökaitaleen pois, madalsin edestä vyötäröltä ja laitoin housuihin iki-ihanan vyötäröresorin.. Ja tuntuupas mukavilta päällä. Ei ehkä kauneimmat näkemäni housut, mutta jospa nämä kotoisina mammalökäreinä menisi. Eivätpähän ainakaan purista mistään. :)
Kaava: luultavasti jostain SK lehdestä
Kangas: ohut farkkkumukaelma lahjoituksena naapurin rouvalta*     *    *

Tervetulua uudet lukijat!

Kaikille yhteisesti pahoitteluni näistä hirveistä määristä kirjoitusvirheitä. Nopeasti kun yritän kirjotella ja välillä koneelta poistuen, niin tuloksenhan tietää. Ja kun meän tokaluokkalainenkaan ei satu olemaan aina selän takana korjaamassa virheitä. Hän on loistava huomaamaan kirjoitusvirheeni! :)

4 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Aivan ihanat pöksyt ja todellakin on mielettömän leveä lantio Sinulla!!! (vitsi tietysti, miten ihmeessä pysyt pystyssä näin hoikkana...)

Anne kirjoitti...

Voi, kun mullakin olisi apu noin lähellä. Mahan seutu on nimittäin niiiiiiiiiiiiiin ISO ja ahdistava... :)Ihanan malliset ja rennon oloiset mammahousut sait ittelles. (kadehdin taitojasi). Kyllähän noita kelpaa pitää muuallakin kuin kotona.

Katja kirjoitti...

:) :) Appiukkoni on ihan samaa mieltä, että tuulihan minut vie, ku oon niin hoikkanen. Mutta vielä on maan pinnalla pysynyt ja pystyssäkin. :) Mutta tosiasia vaan on, että mun odotukset alkaa lantion kasvattamisella ja se kyllä näkyy vaatteissa. Anne; Jokaisella meistä on ne omat taitomme. Mie voisin kyllä ottaa edes murto-osan sun taidosta pitää kotia kunnossa ja paikkoja siistinä. :)

NorppaStiina kirjoitti...

Kivan ja mukavan näköiset housut. :)