maanantai 13. helmikuuta 2012

Paitoja esikoiselle!

Esikoinen lupasi pitää tästä kankaasta valmistettua, yksinkertaista tunikaa. OK, ei kun ompelemaan. Tämä kangas on joku euron palalöytö jostain kangaskaupasta viime kesältä, en siis muista, mistä ostettu.

Olin juuri saanut tämän paidan ommeltua, kun postista tipahti Suuri Käsityö-lehti ja sieltä löytykin lähes vastaavan mallinen aikuisten paita. Hauska sattuma!  Tykkäsin tästä mallista, vois vaikka ittellekin tehdä!Kangas: joku hyvin joustava gollegen tyyppinen kangas
Kaava: tavan paidasta muokattu oma kaava

*    *    *

Peruspaitoja samaiselle neitoselle!


Kangas: trikoo; Sampsukka
Kaava; joku vanha, varmaankin jostain OB-lehdestä


Kangas: joustofrotee; Eurokangas
Kaava: joku vanha, varmaankin jostain OB-lehdestä*    *    *

Näyttää blogiini tasaiseen tahtiin eksyvän jokunen uusi lukija... Tervetuloa!

4 kommenttia:

Riika kirjoitti...

Voi ei, taasko mää joudun ostamaan sk:n jos siellä on tommoinen paita... Ei vaan oiskohan tommonen iteki helppo piirtää jonkun peruspaidan kaavan pohjalta?

Katja kirjoitti...

Mie piirsin nimenomaan tyttöselle ihan peruskaavan pohjalta. Hieman pyöreästi levenevänä piirsin tuon helman. Yläosa näytti siinä sk:nkin lehden paidassa olevan ihan tavallinen.

NorppaStiina kirjoitti...

Kivoja! Mulle ei tuo siksak kangas millään istu silmään. Tai siis ehkä liiankin hyvin, siitä tulee sellainen migreeni fiilis. Mutta tosi kivan mallinen ja kangas sopii kivasti malliin.

Katja kirjoitti...

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin musta toi kangas oli kamalaa. Mutta neiti sano, että voi ottaa, niin tokihan tein. Ei ehkä todellisessa koossa, paitana siis ole niin vilisevä, kun tuosta kuvasta saa vaikutelman.