tiistai 7. helmikuuta 2012

Aurinkokassi!

Sain mieluisan tehtävän tuttavaltani...sain ommella hänelle aurinkoisen kassin! Tuttavallani oli pitsiliina, jonka hän halusi kassiin. Muutenkin koitin tehdä laukusta toiveitten mukaisen.

Kangasvarastostani löytyi punainen , ohut vakosametti, joka väriltään miellytti tuttavaani. Samoin vuorikangas on kangasvarastostani, vanhaa verhoa. Päälikankaaseen silitin nurjalle vahvan , "lippatukikankaan" (en tiiä oikeaa nimitystä), joka antoikin hyvin ryhtiä laukulle. Vuorikankaan mukana ompelin lisätueksi sellaisen ihan ohuen, n.3mm paksun vanun. Laukusta tulikin hyvin muotonsa pitävä. Laukun sisällä on molemmin puolin pikkutaskut. Laukkuun ompelin vetoketjun, ettei tavarat tipu kovassakaan menossa.

Laukun mitat : ylhäältä leveys 44cm, alhaalta 37cm, korkeus laukun yläreunasta 32cm, vetoketjusta pohjaan 29cm, pohjan leveysn. 8cm. Laukkuun mahtuu reilusti A4, paksukin kansio, mutta vetoketju ei mene kiinni, jos kansio on pullollaan paperia.


*    *    *

Kyselisin vinkkejä, millainen avopaininjalka (siis edestä auki oleva paininjalka) olisi applikointiin hyvä. Mulla on siis Berninan perusompelukone. Omistan sellaisen läpinäkyvän paininjalan, mutta kaipaisin vielä lisää näkyvyyttä applikointiin. Ja kun niitä avopaininjalkojakin näyttää olevan monia erilaisia...  Olisin kovin onnellinen paininjalkavinkeistä... :)

10 kommenttia:

katjainkeri kirjoitti...

Valtavan ihana, niin pirteä ja näpsäkän kokoinen.

Annukka kirjoitti...

Ooo.. ihana! Kuten kaikki ompelukset joihin ikinä vaan saa pitsiä/liinoja upotettua.. =)

Henni kirjoitti...

Tosi kaunis laukku! Näyttää myös käytännölliseltä!

Inkeliina kirjoitti...

Tosi pirteä ja kaunis laukku!

Mieli kirjoitti...

Ihana! :)

Riikka kirjoitti...

Huolisin heti tuon! Aivan mun väri ja kaikki.
Minulla on metallinen, ei siis läpinäkyvä berninan aplikointijalka, edestä avoin. Ei valittamista =).

Tiinu kirjoitti...

Oi kun ihana kassi! Minullakin on edestä avoin sen "virallisen" applikointijalan lisäksi, avoin koruommeljalka muistaakseni nimeltään.

kewa kirjoitti...

Tosi kaunis laukku!!!

Sani kirjoitti...

oi ku upea laukku!

ArualMaria kirjoitti...

Ihastuttava, tosiaan aurinkokassi!