lauantai 4. helmikuuta 2012

Lämmintä lapsille!

Ulkona paukkuu pakkanen, mittari näyttää parhaillaankin -32! Tämä äiti on ihan palelluksissaan ja uskoo lapsiakin paleltavan...tosin lapset ei sitä myönnä ja osa juoksenteleekin hiattomalla tunikalla. :)

Kuitenkin olin sitä mieltä, että nyt lämmintä lapsille...päätin ommella esikoiselle fleecetakin. Takki on muokattu OB 1/2011 Sporty Goodies softhell hupparin kaavasta. Olipa kiva, kapea malli, meidänkin hoikalle neitille sopiva. Alunperin ei ollut tarkoitusta koristella takkia mitenkään, mutta satuin löytämään joskus kirpparilta ostamani virkatun takin ja nämä kukat pääsikin siitä koristamaan fleecetakkia.  Kirpparitakki oli ostettu juuri tällaisia koristuksia ajatellen.

Loppukankaasta ajattelin ommella pikku prinsessalle liivihameen, mutta sitä jäikin niin vähän ettei riittänyt. Kangasvarstoistani onneksi löytyi muita fleecejä ja pikkulikkakin sai (valitsi) omanssa.  Jotain lämmintä hänellekin, kun hän ei siis huoli housuja eikä paksumpia neuleitakaan päällensä...mekkoja vain! :) Tähänkin koristukseksi neuletakista kukkanen! Molemmissa koristeompeleena ihan tavallinen, mahdollisimman iso ja leveä siksakki.§Kangas: fleece; Pala ja kangas Palttina
Kaava: Huppari; OB 1/2011
Liivari; vanhasta liivarista piirretty*    *    *

Kiitokset tunnustuksesta Katille Krassutellen-blogista!


Tämä tulee lähettää viidelle inspiroivalle blogille, jossa on alle 200 kirjautunutta lukijaa!
Omalle listalle valikoitui seuraavat blogit...en tosin viittä nyt pikaiseltaan osannut nimetä, vaan jäi näihin kolmeen:


*    *    *

Kiitos kaikille kommentoijille ihanista palautteista! Uusia lukijoitakin on tullut seuraamaan ompeluksiani...tervetuloa! :)


3 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Aivan ihanat ja lämpimän oloiset vaatteet. Kiitokset tunnustuksesta!!!

elluelina kirjoitti...

Oi miten kivat fleecet! Uusi lukija ilmoittautuu.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Liivari on kyllä tosi kaunis pitsikoristeineen.