torstai 9. helmikuuta 2012

"Poistoon menevä"- liivari ittelle!

Löysin tällaisen liivaritekeleen poistoon menevien ompelusten laatikosta, kun etsin kangasta keppihevosta varten. Aloitin viime syksynä tämän ompelun, kun naisten OB lehdessä oli silloin oikein kivan näköinen farkkuliivari ja halusin sellaisen. Ihan mittasin itteni, että varmasti tulisi sopiva, mutta mitä vielä...liivari oli silloin kun olisi hengarin päällä roikkunut ja siihenpä innostus ommella loppuun loppuikin.  Niinpä sulloin ompeluksen laatikkoon, jossa on kaikkea epämääräistä vaatetta, mistä ehkä joskus voi vielä tehdä jotain. :)

Ompeluksessa oli muitakin ongelmia...ensinnäkin kangas oli malliin ehkä liian laskeutuva ja tuntui, että taskureunat römpöttää. Ehkä ohkasesta farkusta liivari olisi näyttänytkin paremmalta. Ja oikeasti malli varmaan olisi uhkeamman päällä paljon paremman näköinen.

Nyt sitten jostain tulikin intoa vähän muokkailla liivaria. Aika monesta saumasta jouduin ottamaan pois, kaventamaan. Ehkä vieläkin olisi voinut ottaa, mutta jätin kasvuvaraa. :) Ja kun helmaan laitoin kumpparin, niin taskusaumojen römpötyskään häiritse niin kovasti. Ja lopultahan tästä tulikin kait ihan ok-kotimekko...ainakin neiti 2-vee kävi ihailemassa "äitin lintettamekkoa!" :)


Kangas: mitä lie sekoitekangas, olinpahan joskus ostanujt, kun halvalla sain, 2e/m. En kyllä muista, mistä tuon hankin :)
Kaava: syksyn 2011 naisten OB (muistaakseni noin...tai sitten kesän 2011 OB)


Mullon sitten ihania kuvaajia...kuvia otettiin ainakin 20, mutta jotenkin vähän tärähtäneitä lähes kaikki. Mutta kun 4-vuotiaalla on aina kiire! :) :)
6 kommenttia:

Minnikki kirjoitti...

Tosi kiva liivari, mä tykkään just tollasista! Ja hyviä kuvia on, ei uskois 4v ottamiks - taitaa olla ammattivalokuvaajan alku siellä. ;D

Ihania on edellisetkin ompeluksesi, harvoin vaan tulee kommenttia jätettyä, vaikka lukijasi olenkin. =)

Mun Tekemä kirjoitti...

Tulipa siitä kiva! Istuu hyvin sun päällä!

unisukka kirjoitti...

Kannatti reerata! Tosi hieno tuli. Punainen laukkukin oli ihailtavan ryhdikäs.

Koo kirjoitti...

Hyvältähän tuo näyttää! =)
Mä tein saman mekon ja totesin, että kangasvalinta on aika tärkeä tuon mallin kanssa...

kewa kirjoitti...

Vau miten kiva!!!

Satu kirjoitti...

Kiva nähdä ihan livenä tuo malli. Olen sitä sillä silmällä katsellut heti sen lehden ilmestymisestä saakka. Täytyykin tarkkaan valita kangas, ettei mene pipariksi sen takia:)
Näyttää kyllä kivalta sun päällä!