maanantai 7. marraskuuta 2011

Traktorihaalari!

Kylläpä joutui piirustustaitoni koetuksille, mutta halusin niin kovasti ommella haalarit traktoriaplikoinnilla. Jonku aikaa istuinkin koneella etsin valmista kuvaa, mutta ei löytynyt mieluisaa. Piti sitten piirtää oikea traktori, jota sitten pelkistin ja jota vielä pelkistin. Lapset tunnisti kuitenkin vielä traktoriksi...eli meni seulan läpi. :) Tämän siis aplikoin haalarin peppuun. Haalareitten koko 68/74cm. Olalla kam-nepit.

En muista milloin olisin tehnyt haalareita, jotka olisin kantannut näin. Ompelinkin kokeilumielessä, harjotteluksi tällaiset. Ihan kohtuu tyytyväinenkin olen, mutta ...kait sitä on itselleen liian kriittinen...vielä vois paremmaksi saada. Harjoitusta lisää... :) Ei edes ole tarve tällaisille, mutta jospa näillekin joku koti löytyisi.

Kangas: Pala ja kangas palttina
Kaava: oma

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tosi ihanat haalarit! :D Minun piirustustaitoni rajoittuu eläin- ja kasvikuntaan ja nämä koneet ovat melkoisen haastavia! ;-) Tai ulkomuistista ei ainakaan onnistu piirtäminen! Minulla seuraavaksi vuorossa kaivinkone ja saapa nähdä mitä siitä syntyy! ;-)

kewa kirjoitti...

Oi miten suloiset!!!Myytkö meille??? Laitan viestiä...

Inkeliina kirjoitti...

Tosi hienot! Ja voi miten siististi saat kanttauksen tehtyä noissa henkselien kulmissa, ei vaan onnistu multa. Tosin sulla taitaa olla peitetikkikone joka vähän helpottaa hommaa?

Katja kirjoitti...

Mukavaa, että haalarit pääsisivät uuteen kotiin. :)
Mulla ei ole peitetikkikonetta. Mie vaan vielä haaveilen siitä. Kait sitä jotain on sitten mukaan tarttunut näitten ompeluksieni myötä, kun noinkin ok oli noi olkaimet.

Virpi kirjoitti...

Aivan ihanat haalarit!:)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi söpö haalari! Ja traktori on tosi hyvin onnistunut. :)

AnneS kirjoitti...

Tosi nätit haalarit :D

Tanja kirjoitti...

Noihan näyttää hyvältä noi sun kanttaukset!! =) Höh, sinä ja sun höpötykset. ;)
Tosi kivat tuli.

Anonyymi kirjoitti...

Söpö haalari!