maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ompeluloma on päättynyt!!!

Olipa ihana viikko ilman ompeluksia. Oli ihan oikea loma! Päänsärkyyn ei ompelemattomuuteni tosin vaikuttanut, poskiontelotulehdukseni ei johtunut ompelemisesta.

 En ihan kokonaan toki ompelua unohtanut. Sain siivottua ompelutilani ja laitettua kangashyllyni taas ojennukseen. Monia ihania kankaita sieltä löytyikin ja ideoita olisi paljon, mutta jotenkin tuntuu, ettei jaksa tai ei vaan saa alettua tekamään mitään. Ihan pakko olis ottaa päikkärit päivittäin...nehän sitten pitää ottaa, jos saan pikkurinsessankin vielä viereeni. Tosin neiti ei enää ole aikoihin nukkunut päikkäreitä.

Lauantaina kuitenkin sain leikelluksi niin ihanasta kankaasta liivimekon pikku neitoselle. Ja kun tänään taas kerhot alkoivat, niin sinä aikana kun poikanen kerhoili, ompelin neitin kanssa liivarin. Voiko tosiaan viikossa saada ompeluaivot niin lomalle, että piti heti ratkojaa käyttää, vaikka näin perusliivarin teinkin. Vuoritin mekon yläosan ja sain sen vuoren kiinnitettyä yllättäin niin, ettei mekkoa/ vuorta saanutkaan käännettyä oikeinpäin. Mahdollisimman vähillä purkamisilla koitin selvitä ja tein olkaimet kuten kauppakassin kahvit ja ihan ok nuo näyttävät olevan. Ja olipa kuitenkin mukava ommella!!!!
Kangas: vanha puuvillainen verhokappa kirpparilta
Kaava: Ob 3/2011, koko leveys 80cm, pituus 92cm

*     *     *

Ennen ompeluloman alkamista ompelin pari trikoopaitaa pikku neitoselle. Aikoi kuulema pitää vain toista niistä, etanapaitaa, koska siinä on "rusettiväriä", pinkkiä! Jospa keltainenkin vielä kelpaisi.

Kangas: trikoo; Sampsukka
Kaava: joku Ob lehden kaava


*     *     *

Olen saanut taas tunnustuksen. Kiitokset siitä Marille ! Tunnustus on kiertänyt monissa blogeissa, joten taidan laittaa tällä erää sen yleiseen jakoon kaikkiin blogeihin, joissa on alle 200 lukijaa.


8 kommenttia:

onnekas kirjoitti...

Mekossa on aivan mielettömän ihana kangas! Siis tosi upea....

Inkeliina kirjoitti...

Tosi kaunis liivimekko!

Tanja K kirjoitti...

Onpa ihana kangas mekossa!

Anonyymi kirjoitti...

Kangas sopii tuohon mekkoon kuin nenä päähän! Huikean hieno!

Mun Tekemä kirjoitti...

Upea liivari!

Krista kirjoitti...

Tosi kaunis kangas liivarissa!!

Caorann kirjoitti...

On kyllä mahtava kangas liivimekossa!

Laura kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan blogiasi kun näin tuon ihanan mekon kuvan sivupalstassa. Se on todella onnistunut!