sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tauti kait tämäkin!

Minulla on pakkomielteinen pikkuvaatteiden ompeluinto. Leikattuna olisi ollut kasa trikoita, mutta mieleni teki väliin ommella taas pikkiriikkisiä pukuja. Ihan kuin niitä pieniä edes kovin montaa kerkeisi pitämään, saatikka onko ilmat heinäkuussa sellaiset, että tällaisia froteisia ja velourisia pukuja pystyisi edes käyttämään tai, että ennusteet oikeat ja vaatteet oikeaa väriä. :) Onneksi vauvoja tulee muillekin, jos itte ei näitä pääse käyttään.


Tilasin Hannan Kankaasta aivan ihanaa froteeta ja sitä täytyi testata. Ja kun en ole aikoihin aplikoinut mitään, niin muistin virkistykseksi aplikoin peppuun ihan perus-, yksinkertaisen kuvan, sydämen.
Kangas: joustofrotee; Hannan Kangas
Kaava: vanhoista potkareista piirretty, koko 56cm


*    *    *

Joskus Metsolan alesta ostin keltaista Sunrayta. En ole osannut päättää, mitä tekisin, joten testasin pikkusen palan ja ompelin haalarihousut.Kangas: joustofrotee; Metsola
Kaava: oma ,koko 56/62cm

*    *    *

Piti sitä leikattujen kasaakin pienentää...pikkuruiset puolipotkarit vanhasta Marimekon paidasta.Kangas: trikoo; Marimekon vanha paita
Kaava: vanhoista puolipotkareista, koko 50/56cm


5 kommenttia:

Tanja K kirjoitti...

Ihanat sunrayhaalarit!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että on hellyyttäviä ompeluita. Noissa lastenvaatteissa säästät kyllä paljon ja onhan itsetehty aina parempi kuin ostettu.

Mieli kirjoitti...

Ihania! Ja meillä ne omatekoiset ehti kyllä päälle,useammankin kerran, mutta koska vaatetta oli paljon ostettukin niin osa niistä käväisi päällä vain kerran! ;)

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavia! Etenkin nuo Sunrayhaalarit

Tiina kirjoitti...

Nuo haalarihousut on kyllä ihan yli-inanat!!