sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kastemekko!

Pienokaisemme kastejuhla on saatu vietettyä ja hän juhlisti juhlaansa esikoisellemme ompelemassani kastemekossa. Kaikki lapseni on vuorollaan puettu tähän mekkoon.Uuden rusetin neiti sai kuitenkin mekkoon.
 
Kaava on todennäköisesti 2002 vuodelta tai 2003 alkuvuoden Ob:stä. Kangas on samaa, mistä aikoinaan hääpukuni ommeltiin.. Sen verran oli jäänyt kangasta yli, että sain siitä tämän mekon tehtyä.
 

 

5 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Kaunis kastemekko!

Tiina kirjoitti...

Ihana! <3 Juuri lauantaina ihastelin KappAhlissa aivan yli-ihanaa kastemekkoa, oli paljon pitsiä ja reikäompelita, teki mieli ostaa vaikka meillä onkin jo 3 kastemekkoa, niitä itse ommeltuja.. =)

Katja kirjoitti...

Kiitos! Tiina:mullakin olis haluttanut tehdä juurikin oikein pitsinen ja romanttinen uusi kastemekko, mutta jostain syystä aika loppui kesken ja eipähän tarvi lasten isona kinastella, että toisella on ollut kauniimpi kastemekko. :)

riSaH kirjoitti...

Hei, muistaisitko tai osaisitko arvioida kuinka paljon kangasta tähän mekkoon menee? Kyseinen kaavalehti on postissa matkalla minua kohti mutta ei varmaan ehdi postilaatikkoon ennen perjantaista kangaskauppareissua joten siksi kyselen.

Marjo kirjoitti...

Moi! Mistä lehdestä tän mekon kaavat on? :) Mistähän lehden vois saada? :)