sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tähtityttö!

Yritän jälleen kerran saada kangasvarastoni tyhjäksi. Ajatukseni on ottaa kangas kerrallaan käsittelyyn ja käyttää kerralla koko kangas. 

Tämä tähtivelour on jäänne isosiskolle tehdystä tunikasta. Kangasta oli sen verta vähän, että velouria riitti vain lyhythiaiseen. Talvea vasten tarvii kuitenkin pitkiä hioja, joten vanhasta trikoopaidasta lisähiat. Trikoo ei yllä olalle asti, vaan on lisätty velourhiojen jatkoksi.
Piristykseksi applikoin samaisesta trikoosta tähden helmaan. 

Ja heti sorruin kangasostoksiin. Voiko olla ostamatta kolmea metriä kangasta muutamalla eurolla, jos kangas on vielä juuri sopivan väristä tiettyyn asukokonaisuuteen?
 Näin kävi mulle. Piipahdin Jyskissa ja siellä oli loimusamettia 6e/3m. Ja näin sai pikku tähtityttöni uudet "leggingsiinitkin". Hiemanhan tuota kangasta on liikaa, mutta jo kaksi typykkääni on tilannut samaisesta kankaasta vaatetta itselleen. :)Meillä asustaa neiti 3-vee, joka ei suostu pitämään housuja, ainoastaan "leggingsiinit" käy...kun "eihän rinsessat pidä housuja". Ja kun oikea rinsessa pitää vain "täysmekkoja".
Näitä siis hänelle!

 "Tällähän voi pyöriä! " "Ja tässähän on äititähtikin!"

Kaava: Joku oma muokkaus
Kangas: 
tunika:velour; Palttian, trikoo vanhasta paidasta
leggarit: loimusametti; Jysk

*    *    *

Tervetuloa uudet lukijat!:)

1 kommentti:

Hannaliini kirjoitti...

Vautsi, mikä tunika!! Ja hei, kyllä tuolla hinnalla pitää kangasta ostaa, vaikka kuinka koittaisi varastoja vähennellä!