torstai 20. joulukuuta 2012

Nukeille!

Omille ja muille!
Yhden itkun (kun toiselle isoista tytöistä tuli barbie-kalenterista mekko ja ekaluokkalaiselle ei...)lohduttajaksi ompelin pikaisesti barbin mekon ja sitten toisenkin.
Sellaiset pikaompelukset ja läheltä katsottuna se kyllä näkyykin, mutta tyttöset olivat tyytyväisiä.
Ei kaavoja, vaan mallailua suoraan barbien päälle.
Tahtoisin tehdä lisää näitä, ehkä ensi vuonna. En ole sitten yläasteiän jälkeen barbien vaatteitta tainnut ommellakaan. Ja enhän nyt toki kehtaa tunnustaa, että olisin silloin vielä leikkinyt barbeilla...mutta vaatteita ompelin, pikkusiskoille. :)
 

Isommille nukeille...
 
Makuupussi ja jokunen vaippa.
 

 
Kaavat muokattu oikeista ihmisvauvojen kaavoista.

6 kommenttia:

Tättähäärä kirjoitti...

Barbien vaatteita on kiva tehdä, vaikka se onkin aika näpertelyä. Itse silloin joskus tein paljon vaatteita barbeille. Viime vuonna tein barbien vaatteita päiväkodin barbeille. Kaavoja löytyi vanhoista käsityölehdistä.

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavia kaikki :)

Tiina kirjoitti...

Mutta minäpä kehtaan tunnustaa leikkineeni barbeilla vielä 7. luokalla, ja vielä pikkuveljen kanssa! :D

Katja kirjoitti...

Kiitos! Tiina: juuri niin, kyllä miekin niillä leikein sillon. Isoveljeni kerta kiusas mua, kun iso likka ja leikkii nukeilla. :) Toivoisin vain, että omatkin tyttöni olisivat niin lapsia vielä tuolloin, että saisivat leikkiä barbeilla. :)

sadelikka kirjoitti...

Hienoja mekkoja. mInä olen aikoinani omille barbeille tehnyt paljonkin vaatteita, nyt tarvitsisi restauroida ne omalle tyttärelleni käyttöön taikka säästää ja tehdä uusia tyttärelle. :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania ompeluksia.
Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle