maanantai 28. helmikuuta 2011

Vauvalahja ja tunnustus!

Ihanaa, sain pitkästä aikaa ommella jotain ihan pientä! Samalla sain tuhottua kangasvaraston niitä pienimpiä kankaita.Molemmat puvut ovat velouria, sekä niiden aplikoinnit. Puvut ovat ehkä kokoa 56cm. Norsupuku on omalla kaavalla, perhospotkariin muokkasin kaavan 4/2006 Suuri käsityö-lehden potkupuvun kaavasta.Olen saanut jälleen tunnustuksen, kiitos siitä Saaralle!

"The Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?
Joulukuussa 2010

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogissani esittelen pääsääntöisesti ompeluksiani, mutta myös muita käsitöitäni ja askarteluitakin saattaa sekaan mahtua.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Onpa hankala sanoa, ei mikään...vaikka jokainen blogihan on omalla tavallaan erityinen.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Ajatuksena oli käsityöpäiväkirja.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkoasua enemmän omamman näköiseksi. Haluaisin kuvat kertomaan lähes kaiken, kun  yksi kuva kertoo monasti enemmän kuin ne tuhat sanaa. Eli kuvankäsittely ja itse valokuvaus olisi opeteltava. Ja tätä konetta en sitten osaa käyttää juurikaan, mutta ainahan jotain voi oppia!

Tätä tunnustusta voisi taas laittaa eteenpäin ja moni olisi sen ansainnutkin,mutta valinta on niin vaikeaa, että jätän sen tekemättä.

3 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Ihanat haalarit!! Tosi söpöt värit ja huolellisesti tehdyt aplikoinnit :)

kewa kirjoitti...

On hineot haalarit, norsut jotenkin erittäin suloiset!!!

minakaa kirjoitti...

söpösiä vaatteita :)