maanantai 11. heinäkuuta 2011

Nallekarhu, nallekarhu nosta kätesi...

Velourpuku lahjaksi. Kyselin lahjatoiveita ja toiveena oli jotain samanlaista asua, minkä olin jouluksi ommellut kummitytölle. Niinpä samalla mallilla, mutta jotain uutta...aplikoin nallen kuvan. Asu on kokoa 86/92cm.
Aplikoiminen on kyllä mukavaa, mutta...oonkohan itte liian kriittinen, mutta tuntuu, että en saa tarpeeksi siistiä tulemaan ja häiritsee, kun ympyränkaari ei olekaan aivan ympyrä, vaan mutkanen. :) Jospa tuo ei  käyttäjää häiritse.Sovittaja on hieman pienempää kokoa, kuin puku. Ihmettelin, miksi kuvat jotenkin sumeita...paljastui, että joku tahmatassu oli kameran linssiä koitellut. :)

Kaavat: leggingsit: OB 4/2008
tunika: oma
Kangas: velour: Kangastukusta
resorit: Lasten Metsola*     *     *     *    *

Täällä haaveillaan, josko jossain vaiheessa sain ompeluksia myyntiinkin asti. Suunnitellaan ja ihmetellään, kerätään rohkeutta... :)  Mikähän olisi se paras kanava myyntiä ajatellen?

Lämpöisiä  ja mukavia kesäpäiviä kaikille!

6 kommenttia:

Aatsipoppaa kirjoitti...

Voi, että söpö setti! :)

hmmm kirjoitti...

Söpö :)

Blogin kautta varmaan voisi myydä, jos suht pientä bisnestä on tarkoitus pyörittää. Tai huuto.netin. Etenkin huutiksessa kannattaa ehkä laittaa omaan kuvaukseen tietoa veroista. Itse ainakin kierrän kaukaa ne myyjät, jotka eivät edes lupaa maksaa veroja töistään.

Mamuli kirjoitti...

Ihana applikointi ja nätti asu!

Anne kirjoitti...

Ihana! Tosi hellyttävä ja hempeä! Tykkään. :) Tuotteillesi olisi varmasi kysyntää.

NorppaStiina kirjoitti...

Ihastuttava! Upea tuo aplikaatio. Ja mun lempiväri yhdistelmä! :)

Sani kirjoitti...

Ihana :)