torstai 8. syyskuuta 2011

Maanantai kappale-verkkarit

...vaikken ihan maanantaina tehnytkään. Mullon joku verkkarikammo, joten meän lapsilla ei olekaan ollut oikeesta verkkarikankaasta housuja ikinä. Ajattelin kuitenkin selättää tuon kammoni, kun löysin äitini kangasvarastosta ohutta, oikein miellyttävän tuntuista priteksiä (onkohan oikea nimi verkkarikankaalle?). Ompelin tokaluokkalaiselle housut siitä ja samalla halusin kokeilla noitten ympyrätaskujen tekoa. Täytyy kyllä sanoa, että olipas ne hankalat. Ei sitten millään tuntunut tulevan pyöreitä ja resorit olivat joko liian tiukat tai löysät, mutta olkoon...neiti sai housut jalkaansa: "Äiti, nämä on ihanat!" 

Oliskohan osa syy tuohon ompelun hankaluuteen ollut sylissä istuva neiti 1v11kk, jolla on hyvin näppärät sormet. Ja toinen kaveri ,4v,seisoi iholla kiinni, kun alkoi ensin pelotella kummituksilla ja peikoilla pikkusiskoaan ja sitten pelkäsi jo itekkin. Ja kohta oli sisälle jo tulossa susia ja pikkulikka hoki koko ajan, "eihän tutia ole kuin eläintalhatta, ei kummitukkia, ei peikkoja"...Samalla siis keskusteltiin kummitusten olemassaolosta, peikoista , susista ja pelkäämisistä.  Ja lisäksi yö oli mennyt pikkulikan hammastehtailuissa eli valvomisissa. Joskus vaan kuitenkin on niin pakottavca tarve ommella joku juttu nyt heti...ja huomanna on jo koululaisilla urheilukilpailut, niin pakkohan ne oli ommella. ;)
Kangas: pritex, äidin kangaskätköistä
Kaava: oma

9 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Tosi kivan näköiset verkkarit!

Henni kirjoitti...

Taskut näyttävät oikein siisteiltä ja pyöreiltä kuvissa!

Verkkarikangas on aika kätevää myös hiekkalaatikolla, kun ei oo ihan niin täynnä murusia kuin velour tai frotee :) Ei ehkä materiaali ihan trendikkäimmästä päästä, ehkä tulossa vasta muotiin?

Anne kirjoitti...

Kertakaikkisen IHANAT!

Kirsi kirjoitti...

Tosi kivan näköset housut, ja eikös se ole pääasia että käyttäjä on tyytyväinen =) Kylläpä muuten nauratti tämä postaus, varsinkin lause "kun alkoi ensin pelotella kummituksilla ja peikoilla pikkusiskoaan ja sitten pelkäsi jo itekkin" =D

Mervi kirjoitti...

Onpa hyvännäköiset verkkarit!!

kewa kirjoitti...

Aivan ihanat housut ja niin siistit taskut yms! (verkkarihousujen vihaaja täällä...) Meno siellä kuulosta niin tutulle, meillä usein tyttö 1v9kk seisoo mun selän takana samassa tuolissa kun ompelen, eihän sitä voi syliin päästä, niin olis mun ja hänen sormet ommeltu yhteen...

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ompa kivat! Hienot pyörylä taskut ja hyvät värit.

Niina kirjoitti...

Hienot verkkarit, minäkin jotenkin olen karsastanut verkkareita, ainoastaan miehen kaapista niitä löytyy.

minakaa kirjoitti...

Hyvänmalliset pökät ja hienotkin vielä :)