tiistai 11. lokakuuta 2011

Äidin suikalehame ja tunnustuksia!

Ompelin sitten itsellenikin suikalehameen. Sain siihen tuhlattua kahdet...tai ei siihen kaksia mennyt...epäpätevät farkut. Vyötäröllä on leveä resori ja tämä onkin mitä mukavin päällä. Koristukseksi virkkailin pari kukkaa ja "pisteeksi iin päälle" napit kukkien keskelle! Tykkään kyllä tästä hameesta!
Kangas: vanhat farkut
Kaava: oma
*      *     *      *      *

Oon saanut jälleen tunnustuksia ja se tuntuu kyllä kivalta.Kiitokset Tanttaralla, Mia ja Hanna! Näitä tunnustuksia olen saanut aiemminkin, niin älkää pahastuko, mutta en millään jaksa ruveta uudelleen tunnusteleen mitään...kurkataan edellisistä! Sopiihan!


*      *      *      *      *

10 kommenttia:

Taikku kirjoitti...

Tosi kaunis hamonen ja nuo kukkaset antaa kivasti lisäilmettä :-)

Heidi kirjoitti...

Kaunis hame! Ps. Et viitsisi laittaa minulle ohjetta ;)

Krista kirjoitti...

Kiva suikalehame! =)
Jaksaiskohan sitä huomenna suikaloida itelleen kans...?

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihana hame! Tekisi mieli itsekin kokeilla...

Hanna kirjoitti...

Hieno tuli:) Minäkin tein viime viikolla omasta päästäni (käy kurkkaamassa) kun innostuin Pikku Hoon postauksesta. Lisäsin siihen vanhan pitsiinan, aika ison kun ei pienempää siihen hätään löytynyt kun pakko oli saada heti valmiiksi kun innostus oli päällä

Maisku kirjoitti...

Vautsi, ihan pakko tehdä joskus itsellekin.. Sattuu olemaan noita epäkäypiä (onko se sana?!) farkkuja kaapissa..

Elina kirjoitti...

Tosi kiva hame! Ja tuo lapsen farkku-paita-setti on aivan huippu. Olen itsekin zoomaillut tuota housukaavaa sillä silmällä, että jos saisi aikaiseksi.. olet toteuttanut sen upeasti.

Ja sitten pieni pyyntö: voisitko muuttaa kommenttiasetuksiasi niin, että explorerilla pääsisi kommentoimaan :-) Pliis. Kelluva kommenttiloota tai joku muu kuin tämä tekstin perään asettuva. Olen tuhat (?) kertaa ollut jättää kommentin, mutta se ei onnistu muuta kuin selainta vaihtamalla (nyt sen vaihdoin tätä kommenttia varten.. arvontaakin jäi osallistumatta..)

Elina kirjoitti...

Ihana hame kertakaikkiaan:) Ja nuo ruusut tosiaan viimeistelee koko hienouden. Tuollasta pitäs ittekin koittaa, tossa vieressä on iso sininen Ikean kassillinen kaikenlaista farkkumateriaalia kun tällä hetkellä on kasseja tekeillä.

Katja kirjoitti...

Kiitos taas muavasta palautteesta!
Red Dragon: Laitan tähän sulle jonkinlaista ohjetta, kun siis tuo minun "kaava" oli sanomalehden laitaan piirretty suikale. Yhteensä hameessa on 10suikaletta ja suikaleitten kokokin vaihteli. Ylhäältä suikaleiden leveydet olivat 7 tai 9cm ja vastaavasti helmassa 14 tai 16cm. Suikaleiden korkeus on n. 40cm. Eli mittaa ylhäältä lantiolta tai mihin kohtaan haluatkin farkkuosan asettuvan ja sitten vaan niin monta suikaletta, että hame mahtuu päälle. Resori mulla on noin15cm leveä. Ja jos virkattujen kukkien ohjeita kaipaat, niin dropsin sivuilta löytyy vaikka mitä ihanuuksia. Sieltä miekin taisin nuitten ohjeen ottaa, tosin pienin muutosin, kun en aina oikein tajua niitä ohjeita, niin sitten sovellan ite. :)

Mun tekemä: kokeile ihmeessä. Tää on mukavaa kierrätystä.

Hanna: Kävin kurkkaan sunkin hameen. Ihana sekin. Oikein pirteä! Miekin mietin ensin valmista pitsiliinaa, mutta kun ei ollut kuin punainen ja keltainen, niin aattelin virkata itte, kun jotenkin halusin tällä erää jotain hillittyä. Vaikka väreistä tykkäänkin kovasti!

Elina: koitan kattoo, miten saisin vaihdettua. Itse asiassa meillon sellanen ongelma koneella, että en saa explorelille sellaisia asetuksia, että voisin edes päivittää omaa blogiakaan. Pitää olla firefox. En tiä, onko jostain suojauksista vai mistä...mutta kokeiken , jos sais muutoksia tuohon.

Heidi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Itse harjoittelen ompelua, kun eniten tulee neulottua ja virkattua :)