torstai 6. lokakuuta 2011

Norsuporsas ja muut norsut!

Ompelin ruskeat velourini norsuhaalareiksi.Yhdet ovat tilauksesta ja muut etsivät uutta kotia. Kokeilin eri värejä norsuihin , tyhjensin aplikointeihin tilkkulaatikkoani. Tuli sitten uusi eläinlajikin ; norsuporsas...Arvatkaapa vain, kuka se näistä on? :)
Pienimmät ovat kokoa 56cm ja isoimmat 74cm. Ja nuo pienimmät olivat oikeasti niin söpöiset, että ihan vauvakuumetta nousee! :)
Jokaisessa haalarissa on olalla kahet kam-nepit peräkkäin, jotta haalareilla olisi pidempi käyttöaika.
Kangas: velour; Pala ja kangas Palttina ja Kangastukku
Kaava:oma

Ps. Ei nuo haalarit ihan noin vinoja, vinksahtaneita  oikeasti ole, miltä ne näyttää. Jotenkin kuvaus ei onnistunut ja kuvien mittasuhteetkin jotenkin heittää, kun kuvia kääntelee vaa`asta pystyyn tai päinvastoin. Ja valoakaan ei ollut tarpeeksi!
*      *     *     *     *

Arvonnan aikana tullut hurrrjasti uusia lukijoita, tervetuloa! Arvontaankin kerkeepi vielä osallistua, aikaa sunnuntaihin asti!
8 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Ihania, mun suosikit on nuo turkoosit!

Meeri kirjoitti...

Norsuporsas on tietenkin tuo vaaleanpunainen! Ihania kaikki. Se on kumma, kun pienet söpöset vaatteet saa aikaan niin kobvan vauvankaipuun.

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihkuja kaikki!

Pikku piltti kirjoitti...

ihania kaikki! :)

Heidi kirjoitti...

Ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita!

Tiina kirjoitti...

Suloinen rivistö!! Applikoin muuten joskus hyvin saman näköistä norsua, jonka mallin hoksasin Farbenmixin nauhasta. Söpöjä ovat!!

PikkuHoo kirjoitti...

Suloisia, Pienet vaatteet näyttävät aina kyllä vietävän suloisilta!