torstai 5. huhtikuuta 2012

Ittelleni...housut ja kirpparimuokkaus!

Tykkään tosi paljon aiemmin ompelemistani jeggingseistä, näistä! Ja sellaiset piti saada toiset. Jätin hiukan enemmän väljyyttä housuihin, kun en kuitenkaan muista pitää pois niitä kuivausrummusta. :) Vyötäröresorina on uikkarikangas...aivan huipun tuntoinen päällä! :)

Kirpparilta lähti mukaan ihana, ohut, valkoinen puuvillapaita. Muuta vikaa ei siinä ollut, kuin, että se oli suora malliltaan ja tuntui, että olisin sukeltanut säkkiin, kun sen laitoin ylleni. Pienin muokkauksin sain siitä kivan paitulin. Taakse laitoin muotolaskokset ja eteen, rintojen alle joustonauhan. Joustonauhan avulla paidan saa rypytetyksi ja olon enemmän omaksi, kuin alkuperäisessä paidassa. En tiedä, kuinka toimii käytössä, pysyykö rypytykset kivasti vai joudunko ompelemaan sen nauhan kiinteästi kiinni, nyt se on kiinni vain sivusaumoissa.
(Jaana P...tää on juuri se sun paita, mistä luulin, että olisi liian lyhyt! :) )

Kangas: housut: joustofarkku; Palttina
Kaava: housut: Ob 4/2011 jeggingsit muokattuna


*    *    *


Kiitän suuresti Mariaa ja Mandaa tunnustuksista! Niitä pitäisi ja olisi kivaakin jakaa etiäpäin, mutten viitti ja jaksa ruveta listaamaan suosikkeja, kun monet blogit ovat kivoja eri syistä! Mutta kiitän kuitenkin! :)*    *    *


Oikein rauhallista ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

3 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Ihana setti!

Mieli kirjoitti...

Tosi kivat! Hienosti muokattu tunika :)

Leppäkerttu kirjoitti...

Ihania muokkauksia ja ompeluksia! Paita näyttää tosi hyvältä:)