tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tule jo kesä...vaatetta oman navan peitoksi!

Viime yönä valvoessani, mietin tulevaa kesää ja omia vaatteitani. Ja kesäksihän miulla ei ole sopivaa päälle laitettavaa. Jotain siis piti tilanteelle tehdä.

Kangasvarastossani on jo ainakin vuoden pyörinyt kelta-vihreäkukkainen pussilakana. Siitä sitten tein hameen itselleni. Hame on täyskellohelmainen hamonen, jotta pitäis takalistonkin mahtua loppuun asti hameen alle. ;) Hameen vuorikankaanakin on vanha lakana. Vyötäröresori on vanhasta äitiyshameestani, joka ei tarakasta enää päälleni mahtunut.

Kun olin saanut hameen valmiiksi ja silittelin sitä, huomasin, että helmassa on himmeä läntti. Länttikohta sijoittui etukappaleelle. Vähän aikaa jo harmittelin, että näinkö tässä sitten kävi... Leikkelin sitten lakanasta suikaleen ja tein hameeseen vyön, jonka nauhat peittävät läntin. (Tosin lapsistani kukaan ei edes koko länttiä nähnyt. )Useiden paitojen helmatkin alkavat hiljalleen nousta liian ylös. Siispä hameelle kaveriksi paita, jossa olisi tarpeeksi mittaa.Eipä nuo lattialla rötköttävät vaatteet aina kerro, kuinka istuvat päälle. Laitetaan siis sovituskuvaakin.


Tuo vyö oli mielestäni ihan kiva, vaikka paidan päälle laitettunakin.


Hame:
Kangas; vanha lakana
Kaava: oma

Paita:
Kangas: viskoositrikoo
Kaava: muokattu brodyyripaidan 3/2011 kaavasta

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kylläpä rouvan kelpaa!!!!! Ihana asu! Niin pirteä

kewa kirjoitti...

Kaunis asu ja söpö masu (minulla ei ole onneksi sitä ollenkaana ikävä...) ja rohkea veto tuo valkoinen paita, minulla olis jo heti aamusta ruokalista etumuksella;)

HeiDu kirjoitti...

Tosi tosi tosi ihana hamonen ja paita! Niin raikas ja hyvän mallinen!
Hyvää odotusaikaa :)

isoÄm kirjoitti...

Tosi kiva ja pirtsakka hame :)

Mieli kirjoitti...

Kiva asu! :)

Paukku kirjoitti...

Kivan näkönen setti!

Tanja kirjoitti...

Voi mahoton kuin pieni tuo sinun vattasi onkaan. =) <3 Tulin vain ketomaan että laittelin sulle tunnustusta. =D Ihtellä meni kamala aika ku tein ku en oikei osannu. =)

Katja kirjoitti...

Kiitos! Jospa näillä kuteilla saattas vaikka jopa lasten kevätjuhlissakin käydä, kun en juhlacampaa sellaseen osaa laittaa ees! Tanja, kiitos tunnustuksesta. onhan mulla vielä 3kk aikaa kasvattaa tätä vattaani, että eiköhän se sitten jo ihan kunnon kuimpare ole.

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen hame!

Anskuli kirjoitti...

ihania vaatteita ja ihana massu <3 Onnea odotukseen!!:) Ja aivan ihana tuo uusimman postauksen sinisävyinen paita tytöllä!!