torstai 19. heinäkuuta 2012

Epäonniset vai epäonnistuneet ompelukset!!!!!

Ompelupöydälläni on aina kasa keskeneräisiä ompeluksia, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet ompelematta. Nyt sitten koitan saada aikaani, tuskaista odotustani, kärsimätöntä oloani, kulumaan ompelemalla pois näitä keskeneräisiä.

*    *    *

Näistä haalareista oli tarkoitus tulla ystäväni vauvalle vauvalahja, mutta en saanutkaan näitä ajallaan tehdyksi. Syynä tähän oli, etten osannut päättää, mitä aplikoisin haalareihin. Suunnitelmissa on ollut kukkaa, irtokukkaa, kissaa, pupua...lopulta päädyin vanhaan  tuttuun norsuun ja jotain lisää halusin...ilmapallonorsu. Ja plääh!!!! En sitten yhtään ole tyytyväinen lopputulokseen. En työn jälkeen, en visuaaliseen ilmeeseen, mutta tulipahan tehtyä! Ja entä muuten haalarin ompelu...olkaimista meinas väkisin tulla eri leveyisiä, haarakiilan laitto takkusi ja kun purin pois, niin napsasin reiän haaruksiin...ja lisähommia...kursin pikkureiän pois. :)
 Liekkö taidot ruostuneet vai vaikuttaako tämä odotus tähän?
Kangas: joustofrotee; Hannan Kangas
Kaava: oma (koko 68cm)

*    *    *

Nämä housut ovat myös siitä keskeneräisten kasasta. Leikkelin nämä muka vauvalle, mutta yllättäin, ilman kaavoja leikellessä koko ei ihan täsmää ja niistä tulikin pienet. Nyt sitten ompelin niihin resorit ja saipahan tytöt nukeilleen uudet housut! :)*    *    *

Eilisen päivän hummailin asioilla, kun pääsin yksin menemään. Kävin Joensuun Sampsukassa ja hain kestoliivinsuojiin kankaat; br pulllia ja bambufleeceä. Ja innoissani aloin niitä ompelemaan,mutta meinasin luovuttaa ensimmäisen parin jälkeen. Ei meinannut ompelu onnistua! Harjoittelin yhdellä parilla ja aika pieneksi ne kutistukin, ennen kuin sain ompelut onnistumaaan. Tuli sitten tehtyä lapsille leikkeihin liivinsuojaot, jos innostuvat matkimaan imetysasiassa. :) Jotain positiivista! :) Onneksi kuitenkin loput onnistuivat!


*    *    *
Tämä ompelus kuuluukin sitten niihin hyvänolon ompeluksiin. Löysin kirpparilta 20sentillä ison , uudenveroisen Hello Kitty paidan. Tästä tein pikkulikalle paidan. Mutta tämän ompelinkin jo pari päivää sitten :)
*    *    *

Lisää keskeneräisiä odottelis, mutta mieluiten jättäsin ne odottelemaan ja lähtisin synnärille! :)

8 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Kivallehan nuo norsuhaalarit näyttää! Niinkuin kaikki muutkin :)

Mieli kirjoitti...

Ihanat norsuhaalarit! :)

Heidi K kirjoitti...

Mulle kyllä moiset haalarit..ihanalt näyttää. Mun pitäisi ommella muutama unisex haalari pientä kokoa pientä odottamaan.

Christa kirjoitti...

Norsuhaalarit on ihanat!
Tiedätkös, että on ihan lohduttavaa kuulla, ettei muillakaan aina mene ihan putkeen ompelukset.

Hannaliini kirjoitti...

Voimia!
Minunkin mielestäni nuo ompelukset (erityisesti norsuhaalarit) ovat ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Odottavan aika on kyllä pitkä. Norsuhaalareissa ei kyllä ole mitään vikaa. Sievät ovat!

Saara kirjoitti...

Norsuhaalarit on tosi sievät. :)
Ja muutkin ompelukset näyttää kivoilta.
Kyllä vain se on juuri tämä loppuodotus joka tekee ompelustakin vaikeaa. Ihan samat tunnelmat täällä vaikka mulla vielä reilu viikko laskettuun aikaan. Tsemppia sinulle!! Toivotaan, että pääsisit pian synnärille!

Katja kirjoitti...

Kiitos ihanaiset! Näinhän se on, että odottavan aika on pitkä, kumpa osais vielä nauttia tästä. Mulla kun on täällä vielä lapsille hoitajiakin, että voinin rauhassa puuhastella omia juttuja, mutta keskittyminen on hankalaa. mutta lähen kuitenkin taas ompelemaan hetkeksi! :)