tiistai 10. heinäkuuta 2012

Sitterin uudet vaatteet!

Sain tänään pitkään tekolistalla olleen ompeluksen tehtyä. Kiitos siitä meidän kesätytöille! :) Olen saanut kaksi kesätyttöä, nuorta naista luoksemme ja hehän viihdyttivät lapsia ja laittoivat ruokaa!
Ja sääkin suosi ompelua...vettä tihuutti! 

Joskus kirpparilla sattui vastaan tällainen vanha keinuva sitteri. Kankaat olivat ihan hometäpläiset ja karmeat muutenkin, mutta oli niin hauskan mallinen ja mukavasti keinuva sitteri, niin johan se lähti matkaani. Olin aikonut hankkia jotkut mukavat kankaat siihen, mutta sellaisia ei ole tullut kangaskaupassa vastaan tai en ole muistanut katellakaan, joten kaivoin taas kangasvarastoani ja otin tällaisen kisukankaan. Ei ehkä kaikkein mieluisin mielestäni, mutta ihan kiva kuitenkin. Ja tuleepahan tämäkin käyttöön. Pehmustekankaana on kirpparilöytö, tikkikangas. Ja tämä se vasta väärän värinen olikin...mutta olkoon. Ei ollut auto kotona, enkä päässyt juuri nyt hakemaan parempaa. Täytyy myöhemmin tehdä uudet, jos sitteri joskus pääsee kovalle käytölle!

Kankaat kiinnitetään runkoon yläosastaan kangashupulla. Sivuille ja jalkaosaan laitoin kam-nepit. Turvavyöt on joskus otettu talteen vanhasta, roskiin menossa olevasta repusta!
Sitterin pehmustekangas, taustakangas kyllä harmittaa, kun niin selvästi näkyy takaa ja sivusta katsottunakin hieman pilkottaa.


Sitteri testattiinkin heti ja hyvin tuntui kestävän ainakin kaksitoista kiloista pirpanaa!


3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hieno tuunaus :)

Hanna kirjoitti...

Vautsi!

Kaisa kirjoitti...

Tosi kivasti tuunattu!