maanantai 12. marraskuuta 2012

Lauantain siivoukset!

Olin kerrankin niin viitseliäs, että tein jo perjantaina isomman ja perusteellisemman siivouksen, jotta lauantaina saisin tehdä jotain kivaa...(ja arvatkaahan tarviko tän kokosessa perheessä siivota enää lauantaina, jotta sunnuntaina voitiin juhlia isää. ;) )!  Siivosin kuitenkin!
 
Mulla on ihmeellinen ompelupöytä/pöydät...aina niille kertyy ompeluksia, jotka jostain syystä on jäänyt tekemättä ja korjausompeluita, niitä inhokkeja kertyy myös... Joka tapauksessa lauantaina siivoilin ompelupöytääni, ompelin keskeneräisiä valmiiksi...
 
*    *    *
 
Löytyi jo aikoja sitten leikelty body, 62/68cm. Onneksi löytyi, kun on juuri nyt sopiva!


Kangas: trikoo, Palttina
Kaava: me&i-bodysta ja jostain ob-lehden bodysta, kapea malli
 
*    *    *
 
Poikaselle paita ja housut, koko 116/122cm.Kangas:
Paita; trikoo, Sampsukka
Housut; velour, Lasten Metsola
Kaavoja en muista, mistä ovat...todennäköisesti jostain ob-lehdestä.
 
*    *    *
 
Ja epäonniset poikasen kalsarit tai kahdetkin ompelin. Tuli hiukka liian tiukat, kun vanhoilla kaavoilla leikkelin ja kaavat eivät olleetkaan ne, millä olin aiemmin tehnyt. Mutta seuraavat kalsarit sitten paremmat!Kangas: kalsarikangas, palttina
 
*    *    *
 
Pikkulikalle apilamekko, 92cm. 

 
Kangas: trikoo, Palttina
Kaava; taitaapi olla paitakaavalla leikelty ja helmoja vain levennetty
 
*    *    *
Ja viimeisimpänä...en kyllä tälle kerennyt mitään tekemään, mutta esitellään jonku vuoden takainen tuotos kuitenki. Ompelin miehelleni joksikin lahjaksi lumipuvun lakanasta. Muistaakseni oli sellainen tilanne, että piti saada lahja hänelle ja mulla ei ollut autoa silloin käytössä, joten hurautin lakanasta lumipuvun. En tiennyt millainen olisi oikea lumipuku. Piirtelin summilla kaavat tähän mieheni toppahaalarista ja suurensin niitä vielä lisäksi, jotta tämä puku mahtuu sitten toppahaalarin päälle. Ongelmana tässä on ollut liian pitkät hiat ja lahkeet ja ne on ollut  tarkoitus lyhentää ja siksi lojunut ompeluksissa. En kuitenkaan vieläkään tehnyt tätä, kun pitikin kaivaa käyttöön puku. Sainpa kuitenkin kuvattua. :)
 
 
*    *    *
 
Ja nyt taas juhlavaatteiden kimppuun!
 
Mukavaa viikkoa!
 
 


1 kommentti:

Unelmia kotipolun päässä/ Sanna kirjoitti...

Linkitän sinut tuoreeseen blogiini, jos sopii? :)Olen seurannut hiljaisesti sivusta mutta vihdoin rohkaisin itseni myös bloggailemaan. Ihanaa joulun odotusta!