tiistai 15. helmikuuta 2011

"Äiti, onko mulla yhtään hupparia?"

...kysyi ekaluokkalainen. Eikä niitä ollut ja kuulema "ois tosi kiva, jos mullakin olis, kun meidän luokalla on joillakin muillakin." Alettiin sitten neitin kanssa selaamaan kaavalehtiä ja käytiin kangaskätköillä.

Itsellä oli ajatuksena tehdä tästä Eurokankaan joustofroteesta kapea peruspaita, mutta tämä kangas olikin neitille mieluinen ja siitä sitten tehtiin huppari. Kaveriksi löytyi joskus aikoja sitten Huvikankaalta tilattu luonnonvalkoinen joustofrotee. Resorit ovat paikallisesta kangaskaupasta. Mieluinen hupparin malli löytyi  Ottobre 1/2005. Kaavaa kavensin aika paljon ja joitakin pieniä muutoksia tein. Kumpikin ollaan tähän  huppariin tyytyväisiä


Kangasvaraston tyhjennystä...Edellisestä hupparista innostuneena, päätin tuhota toiseen huppariin vuosi sitten Ikasyriltä tilatun pilvi trikoon. Tämä olisi nimittäin ollut ykkössuosikki edelliseen huppariin, mutta kangas ei riittänyt siihen. Ompelin hupparin  Ottobre 1/2010, Tipitii- velourtunikan kaavalla. Mutta kavensin kaavaa hartioista ja  pidensin helmasta. 

6 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanat hupparit ole tehnyt!!
Näitä kuvia katellessa tuli jostain syystä mieleen se ,kun teillä ensimmäistä kertää kävin. Oli aika pieni silloin tämä teidän ekaluokkalainen.. istui pienessä kiikkutuolissa muuttolaatikoiden keskellä. :)

Mieli kirjoitti...

Tosi kivat hupparit! :)

Meeri kirjoitti...

Ihania huppareita, varsinkin tuo pilvihuppari. Ois varmasti meijänkin ekaluokkalaiselle mieluinen tuommonen.

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivoja vaatteita. Tykkään etenkin tuosta pilvihupparista.

Sani kirjoitti...

Toi pilvihuppari on todella ihana :)

Katja kirjoitti...

Kiitos palautteesta!:) Saara...aika menee kauheella vauhdilla...Mieki muistan teän käynnin, en tuosta esikoisesta, vaan , kun jännitin vieraita. :)