sunnuntai 6. helmikuuta 2011

On piilossa viidakon...Apinaystävä!

Kangasvaraston tyhjennystä... Jo jonkin aikaa on mielessä pyörinyt aplikointi, jossa olisi jotain "irrallista"...ja sitten kokeilemaan. Ajatuksena oli, että apina roikkuisi paidan kantajan kaulassa, mutta mallaillessa apinaa ja sen käsiä, niin käsistä olisikin pitänyt tehdä tooosi piiitkät, niinpä tällainen versio. Irralliset kädet ja häntä voidaan kiinnittää neppareilla paitaan...apina roikkuu siis puiden oksissa. :)  Halusin häntään kippuraa, jonka sain ompelemalla ohuen kuminauhan saumaan. Samaa kuminauhajuttua käytin myös jaloissa.

Velour on jäämä housukankaasta. Ihan ei kangas koko paitaan riittänyt, vaan hihaan piti laittaa lisäksi ruskeaa...olkoon vaikka oksaa sekin. Aplikaation kankaat tilkkulaatikosta. Puseron tein  Ottobre 1/2010 lehden Stripey & Robot trikoopuseron- kaavalla. Tein siihen pieniä muutoksi.

8 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Tosi hienon paidan olet ommellut. On varmasti käyttäjälleen mieluinen!!

Sani kirjoitti...

Kerrassaan valloittava paita!
Tosi ihana idea ja toteutus!!!! :)

Sofia kirjoitti...

Tosi söpöinen apina: Aika hassua, kun itselläni on myös pyörinyt samanlainen apina kaulassa idea päässä :) Ja mietin myös itse samaa, että tosi pitkät kädet pitäis tehdä.

Maribel kirjoitti...

Aivan ihana.

Rva Kepponen kirjoitti...

Vau - upea!
Nuo neppareilla kiinnitettävät kädet ja häntä on meidän 3v lainaten ihan sikamagee. Ja hienot nuo lehdetkin.

Katja kirjoitti...

Kiitos paljon! Saara, kyllä vain on käyttäjälle mieluinen paita ja vähän isommatkin ovat tykänneet! :) Jonkunlaista venymistä paidassa saattaa tapahtua, kun ystävät tervehtivät apinaa!:) Rva Kepponen, tuohan on ihan huippu kiitos paidasta, toi sikamagee!

Unknown kirjoitti...

Huippuhieno!!! mie tulen kohta katheelliseksi,ko joku on nuin taitava ;) toivottavasti sie alat sitte tekehmään myynthiin ko omat kaapit on täynä.

Katja kirjoitti...

Kiitos Helu! Paitsi, että sieki osaat ihan yhtälailla. Sitä mie haaveilenki, että jos joskus uskaltautuis tekeen jotain myyntiinkin, kun nyt jo oon ilenny esitellä näitä töitä tääl lokissa. :)