keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Apinaystävä-paidat!

Ihanat sukulaistytöt, tai oikeemmin nuoret naiset halusivat samanlaiset apinaystävä-paidat kuin olen ommellut meän pikku-ukkelille. Lupauduin tekemään heille sellaiset ja tässä on tulos! Toivottavasti kelpaa eli olkaapa hyvä ladyt!

Toiveena oli, että toiselle lyhythiainen, toiselle pitkähiainen ja väritoiveena oli jokin tumma turkoosi, turkooi-vihreä-yhdistelmä...tai ainakin niin ymmärsin. En löytänyt tähän hätään tummenpaa turkoosia, mutta toivottavasti tämä väri kelpaa. Paita on joustofroteeta paikallisesta kangaskaupasta ja aplikoinnit palalaatikon veloureja. Koko molemmissa on M. Kaava on Suuri  Käsityö 4/2007 mekko lyhennettynä.Apinoiden käsissä ja hännässä on kam-nepparit ja vastakappaleet löytyvät paidan oksista. Lyhythiaisessa paidassa  on takakappaleella yksi oksa, johon myös saa apinan käden kiinni.

Käytin eka kertaa aplikointipaininjalkaa ja olipa mukavampi aplikoida, kun näki, missä kone huristelee! Kiitos vinkistä!

Olipa sellainen pitkä projekti tämä näiden ompelu...ensin puuttui paitakangas ja sitten ompelun aikana yksi, jos toinenkin lanka loppui kesken eli ommeltiin sitten monena päivänä, kun sai  iltasella taas lisää lankoja ja jostain syystä ompelukonekin teki ennätysmäärän sutturaa...ehkä osuutta tuohon saattaa olla ompelijan vireystilallakin. :) Mutta valmistui kuitenkin ja sutturatkin selvitettiin! :)13 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Kertakaikkiaan ihastuttavat apinapaidat. Ihana ilmeikkäät veijarit.

kewa kirjoitti...

No on aivan ihastuttavan hienot paidat!!!! Kovan työn olet tehnyt mutta lopputulos on varmasti mieleinen. Erittäin siisti työnjälki niin kuten Sinulla aina!!!

glenni kirjoitti...

Ihanat! <3

Unikuu kirjoitti...

herranen aika mitkä paidat!!!! olen sanaton.

Mervi kirjoitti...

Ihanat paidat!!!

Saara kirjoitti...

Vau, miten hienot paidat olet tehnyt!! Näissä on kyllä ollut tekemistä.
Taidan arvata kenelle nämä tulee... anoppi tais kerran mainita, että pari nuorta naista tahtois apinapaidat. ;)

Sofia kirjoitti...

Ihanat paidat! Näissä oli varmasti näpertämistä :)

Erja kirjoitti...

Ooh, upeat!

Krista kirjoitti...

Aivan mahtavat paidat!!

Terhi kirjoitti...

Aivan ihastuttavat apinapaidat :)

Sani kirjoitti...

Voi ku ihanat!! :)

Mamuli kirjoitti...

Onpas ihanat ja erikoiset paidat! Niissä on varmasti riittänyt väkertämistä.

Katja kirjoitti...

Kiitos mukavasta palautteesta! :) Onhan noissa tietenkin ollut väkertämistä, mutta niinhän aplikoiduissa töissä aina on oma väkertämisensä.Mutta mukavaa väkertämistä! :)

Saara;niinpä taidatkin arvata kenelle menevät paidat. Mulla olis haastetta sitten seuraavaksi paidaksi, kun meän pikku-ukko haluaa puhuvan paidan, eikä vain jäseniään liikuttelevaa elukkaa!;) Taitaa mulla kotikonstit sellaseen loppua!:)