perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kipsialkkarit

Pienellä kipsitoipilaalla on välillä kovin kuuma kipsihousuissaan pitkät housut jalassa tai vain ohut peitto päällä. Täytyi siis tehdä hänelle alkkarit, joilla voi vaikka lähteä uimarannalle :), tai oikeasti siis oleskella, vaikka talo olis täynnä vieraita. Lähtökohtana oli helppo puettavuus ja alkkarit eivät saa kuristaa tai kirrata nivusista, eivätkä alkkarit saa myöskään yltää yli kipsin. Vielä on tuotekehitykselle tarvetta, ei ihan täydelliset, mutta toimii kuitenkin.

Lahkeensuihin laitoin kuminauhan, jottei suuaukko olisi kovin väljä. Myös selkäpuolella, vuötäröllä on kuminauhaa. Alkkarit kiinnitetään etuläpän molimmin puolin tarranauhoilla takakappaleisiin. Eteen aplikoin leijonan ilahduttamaan poikaa.3 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Tsemppiä pikkupotilaalle! Toivottavasti hän paranee hyvin. Kiva kun on osaava äiti, joka pysty kehittelemään vaikka minkälaiset vaatteet.

Sani kirjoitti...

Kätevän oloiset housut.
Jaksamisia ja pikaista paranemista potilaalle!!!

Katja kirjoitti...

Kiitos! Kyllä tämä tästä hyvin menee,jos poikaseni vaan on yhtä reipas ja iloinen, kuin tän eka kipsiviikon...toki väliin mahtuu pieniä raivareita, kun kutittaa ja ei pääse liikkuun, mutta kuuluu asiaan!