maanantai 11. huhtikuuta 2011

Lippatakki!

Viimeinenkin laps sai takkinsa! Päälikangas on samettia paikallisesta kangaskaupasta. Vuorikangas on trikoota, joka on marinoitunut hyllyssä reilun vuoden. Kaava on oma tai varmaankin oma, kun se on muokattu monesta eri takista.

Kesken ompelun huomasin, että hupusta oli tulossa aika pieni, niin lisäsin huppuun lipan ja aika hauska tulikin. Laitoin muuten niin yksinkertaiseen takkiin lisukkeeksi huppuun kiristystampin ja hihaan pienen taskun. En oikein saanut kunnon sovituskuvia, kun kipsijalkainen kaveri on sen verran mutkilla koko ajan, kun se seisominen  on aika haasteellista. :) Kaverini oli joka tapauksessa sitä mieltä, ettei aio pitää takkia, kun se on niin ruman värinen ja pitäis, jos raitapuoli laitetaan ulospäin. Lupasin ommella vaikka jonkun örkin hihan taskussa olevaan lenkkiin roikkumaan, jospa se auttais! :)

10 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kiva takki ja hienoja yksityiskohtia

kewa kirjoitti...

Kyllä Sinä omepelet siististi, aivan upea takki taas yksityiskohtineen! Tuttu se nirsoilu, toivottavasti örkki pelastaa, sääli kun jäis upea takki pidämättä;(

Sofia kirjoitti...

Oi miten hyvän näkönen takkia!! Ja tosi siistiä jälkeä. Ihana tuli tuosta hupusta :)

Krista kirjoitti...

Tosi kiva takki!!
Ihan mun kummipojan näköinen, se kyllä tykkäis... =)

Sani kirjoitti...

Voi kun hieno kaikkine yksityiskohtineen!!!
Eiköhän se saajallekkin kelpaa kun pääsee oikein ulos pitämään, varmasti osa syy kiukutteluun kipsi (pikkuveljeni 10v on ainaki niin pahansisunen nyt ku jalka kipsis, että huh huh)

LauraK kirjoitti...

Hieno lippatakki! Meille kyllä kelpais ;)

Elina kirjoitti...

Aivan mahtavia ompeluksia sinulla! Löysin jonkun toisen blogin kautta tänne. Ihan omaa luokkaansa takit ja kaikki. Tosi inspiroivaa ja taitavaa!

Katja kirjoitti...

Kiitos näistä positiivisista kommenteista! Takki on koekäytetty, mutta kuulema mustekala hihaan, niin sitten parempi pitää. ;)

Tiina kirjoitti...

Tosi suloinen takki, ja tuo seuraavan postauksen essu-mekko!! Wau!

Yomm kirjoitti...

Ai kun mahtava takki! :)