lauantai 25. helmikuuta 2012

Pitsikukkalaukku!

Tuttavani tilasi miulta kassin, johon hänellä oli valmiina pitsinen tyynyliina ja ruskea ja keltainen kangas. Sain häneltä suuntaa-antavan piirustuksen, jonka mukaan koitin tehdä laukun

Lähtökohtana oli, etytä tyynyliina tulisi läppään. Pienensin tyynyliinaa jo yhden kukkarivin verran, kun muuten olisi laukusta tullut vallan hurjan suuri. Tämä on vieläkin iso laukku; 40cm x 36cm x 10cm. Ajatuksena olikin, että laukkuun mahtuisi helposti A4 ja se mahtuu! Tuttavani halusi läppään vetoketjutaskun ja läpän alle avotaskun.

Siis laukkuna nuo pitsikukat ja ruskea pohja on kaunis kyllä, mutta...Oli aivan KAMALA ompelus! Vastusti ja vastusti! En ole vieläkään tyytyväinen lopputulokseen. ... tukikangas ei kiinnittynyt kunnolla, kone teki ihan kamalaa tikkiä, nurkat vinksotti... Meinasi usko taitoihini loppua. Nyt odottelen tuomiota, että kelpaako tuttavalleni... Nyt pakkaan ompelukoneen jonnekin, että en vaan istu ompelemaan, kun saattaahan olla, että se on vaan nyt tämä päivä, että kaikki menee poskelleen!!!! Toivotaan niin!!!







Kaava: oma

3 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Hyvännäköinen laukkuhan siitä tuli, varmasti kelpaa! :)

katjainkeri kirjoitti...

Jälleen tosi kaunis laukku, jos siinä jotain vikaa on niin taitavasti olet kuvannut kun ei näy :)

MinjaM kirjoitti...

Aivan ihana idea! Minullakin olisi hoitolaukun teko, tämähän kävisi siihenkin vallan mainiosti :)