keskiviikko 25. toukokuuta 2011

90cm Metsolan traktoria ja pala hippikukkaa!

Lasten metsolasta ostettu traktorikangas muutti muotoaan n.90cm haalariksi ja n.100cm shortsipuvuksi.  Ensin tuli haalari kummipojalle ja jäljelle jääneestä kankaasta meän 4 vee sai shortsipuvun. Laitoin eteen pikkutaskun kaikkia pieniä aarteita varten. Isosisko, 6 vee, oli sitä mieltä shortsiasusta, että "ei kyllä saa pitää sillon, kun on vieraita, ihan kamala, vauva-asu!" Oikeen mukavaa palautetta! :) Näin ne "nuorison" ja vanhempien maut kohtaavat! :)

Kaavat omia sovelluksia, kangas Lasten Metsolan traktori joustofroteeta.                                                         *      *      *      *      *

Kangasvarastossani oli pala myös Metsolan hippikukkaa. Sitä jäi viime kesältä, kun vanhimmalle neidille ompelin siitä t-paidan eli ei suuren suurta palaa, mutta sopivasti meän pikkulikan haalariin. Sen verta vähän sitä kuitenkin oli, ettei tavan olkaimiin riittänyt sitä. Laitoin olalle solmittavat nauhat, jotka tein ohuesta resorista. Vinonauhan kääntäjällä silittelin resorista kaitaleet ja kanttasin pääntien ja kainalot.

Kaava tähän pukuun on myös oma sovellus. Neiti oli nukkumassa, kun leikkelin nämä, enkä viittinyt kesken kaiken käydä mittailemassa neitiä, niin varalta laitoin piiiitkät resorit, jotta lahkeissa mitta riittäisi. Hyvinkin riittää ja ihan hyvä, että resorit saa kaksinkerroin, koska resori on melko ohutta.3 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Aivan ihanat haalarit, jotenkin se hippie haalari vie sydämen kokonaan, UPEA! ja kateellisena täällä että 4v vielä suostu shortsipukua käyttämään, meilllä takkuile vaatteiden kanssa kaikki... olis niin kätevä kesäpuku!!!

*marjuska* kirjoitti...

Kivat haalarit kaikki! Söpö tuo kesähaalari ja naruolkaimet kiva idea.

Edellisen postauksen kassi on kans magee!

Anne kirjoitti...

Makeita!!!! Kyllä sinä osaat! (Kateellisena...)