maanantai 2. toukokuuta 2011

Lunta sataa, mutta kohta kuitenkin tarvii kesämekkoja...

Mekkotehtailu jatkuu! Taitaakohan kohta jo kyllästyttää nämä mekot, mutta kun kangasvarasto on vielä pullollaan kankaita, joista pitäisi tehdä mekkoja.

Vanha pussilakana pääsi  keskimmäisen neidin mekoksi. Ja on kuulema ihana, paitsi, että liian lyhyt. Jospa kuitenkin jonkun kerran käyttöönkin pääsis, vaikka viikon päästä omiin 6-vee synttäreihin. Tarkoitus oli ommella uusimmasta OB-lehdestä se ihana Rosy Posy-mekko, mutta ei tuossa mekossa taida olla muuta siitä kuin mekon yläosa ja sitäkin muokattu. :)  Helman oli tarkoitus olla pidempi, mutta en osannut arvioida ympyrää, millä piirsin helman, tarpeeksi isoksi, niin helma jäi sitten noin lyhyeksi. Rustetinauha on irrallinen  nauha.

Ja ihanasti helmat heilahtaa...
12 kommenttia:

glenni kirjoitti...

Ihana tuo helma! Oikein kunnon hulmuhelma :)

jossu kirjoitti...

Tosi kaunis mekko :) miten tuollainen liehu helma tehdään, kuinka paljon esim. tuohon tarvit kangasta ja onko yhtenä vai kahtena kappaleena?

Inkeliina kirjoitti...

Kaunis!

Sani kirjoitti...

Tosi ihana!!!
Tätä ei passaa näyttää tytöille, tulee heti mulle kans ;D
(äiti ku on ajatellut että ompelee ensin muut tarvittavat pois, ennen kuin täydentää ennestään täysiä mekkohengareita).

Mieli kirjoitti...

Aivan ihana! :)

kewa kirjoitti...

Tosi kaunis taas!!!

Krista kirjoitti...

Taas ihana mekko ja aivan mahtavan värinen!

tuittu kirjoitti...

siis aivan ihana. itsekin juuri piirsin tuon rosy posyn kaavan, josko saisin joku päivä siitä mekon tehtyä neitokaiselle :)

Unknown kirjoitti...

Loysin nyt vasta blogisi. Se on ihana. Myos tuo mekko on aivan ihana! Ihanan kesainen kangas ja heiluva helma. Kerrassaan upea siis!

Katja kirjoitti...

Kiitokset taas kerran näistä mukavista kommenteista! Jossu: En osaa tarkalleen sanoa paljonko helmaan meni kangasta. Se on täysympyrä, onka keskelle leikkasin toisen ympyrän, isomman, mitä yläosan ympärysmitta on, jotta sain kellohelman lisäksi siihen rypytystä, eli siinä on todella hulmuhelma! Ympyrän halkaisija on alle pussilakanan leveys. Veikkaisin, että n.120- 130cm, kun muistelisin, että pussilakanan reunoihin jäi hieman kangasta. Tuon mekon koko on joku 104/110cm.... Mittasin äskön helman leveyden, niin se on n.4m.

marika. kirjoitti...

Huikean hieno! Tykkään vallan mahottomasti. Onneksi en ole nuorempi/pienempi/enempi mekkoihminen ko muutenhan tämmönen ois pakko saaha vähinttäänki koristeeksi!

Saara kirjoitti...

Ihana mekko! Samoin myös edellisen postauksen mekko! Tällaisia ihanuuksia ei taida olla koskaan liikaa tyttöjen vaatekaapissa. :)