lauantai 14. toukokuuta 2011

Sekalaista!

Vielä muutama hameentekele. Piti kuluttaa loppuun se ihastuttava keltavalkokukkainen lakana, josta jo aiemmin ompelin tämän mekon. Ekaluokkalaisen hame syntyi siitä, kun olin leikannut pidennykseksi ympyräkaistaleen edelliseen mekkoon, mutta eihän se siihen istunut mitenkään, joten tehtiin hame. Ja olikin neitille mieluinen...oiskohan syy se,että tämä äiti ei ole kamalasti tuollaisia rimpsuja harrastanut. Ja pikkuneidille kolmen konstin mekko, pienennettynä, OB 3/09.

Vanhasta verhosta, tai lakanaako lie, "kumilankarypytysolkainmekko" pikku likalle. :) Nopea ja helppo!


Käsityötähän tämäkin! Meidän karvapallojen piti saada aitaus, jossa ne mahdollisesti saattaisivat pysyä puolta tuntia kauemminkin. Hieman rankempaa käyttää vasaraa ja rautakankea, kuin heiluttaa saksia ja neuloja tai surruutella koneella. :) ...mutta mukavaa ja aitaus viittä vaille valmis! Ahvenanmaanlampaamme Lyyli ja Selma pääsivät testaamaan uutta aitausta!:) Seuraavaksi pitäis opetella keritsemään nämä karvapallot.


6 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Niin ihania ja kesäisiä mekkosia <3 edellisen postauksen HK laukku oli aivan valtavan suloinen, meidän tyttö ainakin olisi haltioissaan jos sellaisen saisi, varmasti uusi käyttäjä tykkäsi :)

kewa kirjoitti...

Oi miten kauniit mekot! Ja lampaita, oma lapsuus tulee mieleen, meillä oli jopa vasikka;)

Sani kirjoitti...

Hi, söpöjä kavereita teillä :)
Ihania mekkosia, varsinkin tää sininen!!
Ja alemman postauksen laukku on kyl superhieno!

Annika kirjoitti...

Tosi kauniita mekkoja <3

Inkeliina kirjoitti...

Ihania, etenkin tuo sininen!

Ida kirjoitti...

Yleensä en niin kauheesti mekoista perusta, mutta toi keltanen on kyllä ihana :) Eksyin blogiisi ja päätin ilahduttaa kommentilla.