keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Jouluvalmisteluita...askarteluja, ompeluja ja pitäis jopa siivoilla ja leipoakin!:) Jääkaapin ovessa muistilista, mitä olisi hyvä tehdä ennen joulua. Kun lappunen olis viivoja täynnä, olis aika rauhoittua. Ja jos ei tule viivoja täyteen, kuitataan loput hommat laittamalla lista sytykkeeksi leivinuuniin ja nautitaan joulusta!

Lasten kanssa väkerrettiin enkeleitä massapalloista, pienistä kakkualusista, pahvista ja höyhenistä.*     *     *

Viime joululta joulusukat pääsivät taas tositoimiin. On aivan ihanan hauskaa katseltavaa, kun lapset hipsivät aamuisin silmät vielä puoliksi kiinni kurkkimaan, mitä sukasta löytyykään.


*     *     *

Viime joulun aikaan tutkin taas talomme pihapiirin aittoja ja yhden aitan vintiltä löytyi ihastuttavaa kangasta olevat valkoiset verhot, jotka nähtävästi on joskus olleet talomme tuvan ikkunoissa. Ainoa huono puoli näissä verhoissa oli, että pituudeltaan verhot ylsivät vain aivan ikkunapokan alareunaan ja se ei ole miun makuuni. Aikani pähkäilin, värkkäilin ja löysin aivan "loistavan" ratkaisun; verhotangot paneeliverhojen tangoilla ikkunassa alaspäin ja verhot siihen korkeuteen. Sain salusiinit. Vieläkin olisi toivomisen varaa verhojen pituudessa, mutta tykkään kuitenkin. Ihana laittaa nämä verhot, saan tupaan jotenkin vanhahtavan, jouluisen tunnelman.
*     *     *

Joulukortit valmistui suunnilleen ajoissa. Vielä on jotain näperrettävää, mutta palataan niihin joulun jälkeen.
Hyvää joulua kaikille lukijoille! :)
3 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Onpa tyylikkäät joulukortit.

kewa kirjoitti...

Kauneita juttuja taas, kivat verhot ja upeat kortit. Kiitokset vielä tarktorihaalareista, pääsivät koekäyttöön vaikka pikkaisen reilut vielä (käy kurkkaamassa blogissani). Oikein ihania ja mieluisia ovat! Hyvää Joulunaikaa koko Teidän perheelle!!!

Mun Tekemä kirjoitti...

Hienoja joulukortteja! Ja todella söpö jouluenkeli :)