perjantai 2. joulukuuta 2011

Pupu ja pöllö!

Kokeilin vanhasta muistista tehdä pyyhepehmon. Joskus miulla on ollut kaavatkin tällaiseen, mutta en löytänyt mistään, joten piirsin uudet.Melkeen kait pupuselta jopa näyttää...onhan tällä ainakin pupun korvat. :)


Kangas: Pupu: fleece,
pyyhe. frotee, puuvilla
Kaava. oma


*     *     *


Heijastinkokeiluja jälleen...pöllöheijastin!
7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania! <3

Sini kirjoitti...

Tykkään sun pöllöheijastimseta :). Ja koko blogista, tulin ihan ekaa kertaa kun yritän kaivaa uusia suosikeita itelleni kun vanhoista on niin moni lopettanut bloggaamisen.

Mervi kirjoitti...

Ihania! Ihastelin kädentaitomessuilla samantyylisiä pehmopyyhkeitä. Voisi itsekin kokeilla tuollaista joskus... Onko jossain lehdessä joskus ollut oikein tuollainen kaava?

Kirsi kirjoitti...

Ihania molemmat. Meillä on kans tollanen pehmopupu pyyhejuttu jonka olen joskus saanu... Monesti olen kanssa kaipaillu kaavoja tollaseen kun kiva ois lahjaksi tehdä tuollaisia =)

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella suloisia!

Katja kirjoitti...

Kiitos! Ei mullakaan ole ollut mistään valmiita kaavoja. Taisin jostain pehmojen ompelukirjasta ottaa sen pehmon kaavan ja mekko omin mitoin. Voin tässä joku kerta laittaa kaavoista kuvat, jos jotakuta kiinnostaa ja jos niistä olis apua ja iloa muillekin. Ne on tosiaan sellaiset vapaalla kädellä piirretyt versiot. Joskus tein tällasella kaavalla kissojakin, vaihtamalla vain kissan korvat.

Tanja kirjoitti...

Voi että!! Pitäs munkin kokeilla jotain tuollasia heijastin juttuja tehä, mut en tiiä osaisinko mitään noi ihania, eli taitaa jäädä haaveeksi. =) ja ihana oli se sun tekemä nalle tunika! =) Mulla nyt isommalle neidille sen mallinen tulossa. ;) Toivottavasti tulee soppeli ja yhtä kiva ku miltä pienemmän neidin se mekko näytti tunikana isommalla. :D