perjantai 30. joulukuuta 2011

Pitkäjalkalintu-tunika!

Joskus ennen joulua ompelin tällaisen pitkäjalkalintu-tunikan.  Tarkoitus oli tehdä tämä eräälle pienelle kummitytöllemme, mutta tulipa sitten paljon isompi kuin oli tarkoitus. Tämän joutui ottamaan meän eskarilainen. Ei hän ensin kyllä olisi halunnut, kun linnulla oli hänen mielestään aivan kamalan-inhottavan-liian pitkät jalat. 

Kuva on kyllä sitten varmaan otettu mahdollisimman hämärän aikaan, kun on noin samea. Väriltään tunika on kaunis tumma violetti. Kangas: velour; Eurokangas
Kaava: oma, muokattu jostain ob-lehden kaavasta

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukavan näköinen!

Susanna kirjoitti...

Kivat väriyhdistelmät.

Tiia kirjoitti...

Ihanat väri ja ihana lintu, ei parane omalle tytölle näyttää tai on kinuumassa ja :)

Taikku kirjoitti...

Ihana!! Hyvää uutta vuotta!

kewa kirjoitti...

Hyvää Uutta vuotta ja kiitokset ihanasta blogistasi!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tunika.
Kiitos kuluneesta vuodesta. Blogissasi on aina kiva piipahtaa. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle.

anna kirjoitti...

Hei!

Löysin blogisi vähän aikaa sitten jonkun toisen blogin kautta, ja jäin heti koukkuun. Nyt olen kahlannut koko blogin läpi - ja mitä kaikkea ihanaa täältä löytyykään!! Olen itse pikku hiljaa elvyttelemässä unohduksiin painunutta ompeluharrastustani, ja blogiasi lukiessa koin vaikka kuinka monta ahaa-elämystä ja löysin hurjasti ideoita toteutettavaksi. Kiitos siis! :)

Minua kiinnostaisivat nuo ostoskassin kaavalla tehdyt kangaskassit. Kun teet kassin vuoritettuna, niin missä järjestyksessä ompelet ja yhdistät osat? Kokeilemallahan sen tietysti saisin selvitettyä, mutta jaksaisitko/ehtisitkö tehdä kuvalliset ohjeet kassin ompeluun? Olisin kovasti kiitollinen. :)

Hyvää uutta vuotta!

Katja kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista! Hyvää alkanutta vuotta teillekin!
Anna; Tervetuloa seuraamaan blogiani, toivottavasti saat jatkossakin ideoita ja intoa ompeluihin! En nyt ihan heti ainakaan kerkeä tekemään ohjetta tuohon kassiin, mutta käyppä kurkkaan tällanen: www.lilla-pampau.blogspot.com .Tuolla oli hyvä ohje kassin tekoon!:)

Mia kirjoitti...

Aivan ihana tirppaliivari! :)